Opptursdag!

Åh, hvilken fantastisk dag det er i dag! Jeg har hatt så mange oppturer!

Dagen startet med å våkne etter en natt hvor jeg ikke måtte ligge våken i en time! Vel, jeg våknet én gang, men jeg klarte å sovne igjen raskt. Jeg fikk faktisk over 8 timers søvn i natt! Dette trengte jeg så sårt; jeg merket at humøret mitt var på bånn i går kveld. Jeg var trøtt og sliten, samtidig som jeg nesten gruet meg til nok en fæl natt. Nå følte jeg meg mer uthvilt enn jeg har gjort på lenge!

Samme morgen måtte jeg inn i resepsjonen hvor lærerne har kontorene sine. På vei inn møter jeg Per Morten, rektoren, som var på vei ut. Plutselig stopper han opp og henvender seg til meg. "Du, jeg kom over bloggen din i ferien, og du må da bruke lang tid på innleggene dine?" Åh, jeg måtte seriøst skjerpe meg for å klare å holde en seriøs samtale uten å slippe løs den ekstasen som befant seg inne i meg! Per Morten fortalte videre at han hadde lest innlegget om TILBAKEBLIKK PÅ 2011; innlegget jeg brukte to dager på å skrive og publisere. Han sa at det var så koselig å lese elevenes blogger, og at han skulle følge meg videre! Plutselig avbryter Gunn (kontordamen): "Har du blogg, Anabel? Hva er adressa di?" Jeg skrev den derfor ned til henne før jeg måtte stikke og vaske internatrommet.

For en utrolig gledelig overraskelse! Jeg kan ikke tro at rektor både har vært innom og ville følge bloggen min - samt at Gunn også ville se den! Det betydde så utrolig mye for meg. Gjett om smilet festet seg på ansiktet mitt en god stund mens jeg vasket rommet, hehe - denne herlige tilbakemeldingen merker jeg at jeg kan leve på resten av uken!

Så var det tid for valgfag; svømming. Siden en barneskoleklasse skulle ha svømmehallen vi egentlig skulle til, måtte vi til et annet sted. Men jeg skal ikke klage da vi istedenfor måtte dra til badeland i Quality Hotel; med to fantastisk kule sklier, boblebad, badstue, dampstue og et basseng hvor vi kunne svømme lengder, var det ikke vanskelig å leke seg der! Jeg prøvde vel alt som var der, og det var så moro! Mitt mål med dette valgfaget er å kunne bli bedre på krål (som Silje skal hjelpe meg med), og forbedre utholdenheten min i svømming. Jeg merket det ikke tok mer enn én langside før jeg omtrent var utslitt, haha! Det har jo selvfølgelig sammenheng med den forferdelige teknikken min, men likevel; utholdenheten min svømmemessig er på bånn - ikke noe å legge skjul på det. Jeg gleder meg virkelig til disse valgfagstimene! Det skal bli moro å se fremgangen fra i dag til slutten av valgfagsperioden; Silje og jeg har nemlig bestemt oss for å bli kløppere til å svømme!

Etter lunsj var det klart for en koselig gåtur ute i skogen. Mot slutten av turen, da vi hadde gått i en time, løp jeg (ja, du leste riktig!) sammen med Marianne tilbake dit hvor bussen skulle hente oss igjen. Og vet du hva?! JEG FIKK IKKE VONDT I KNÆRNE MINE!!! Jeg kunne nesten ikke tro det; dette måtte da være et mirakel? Og hvor gøy det var å løpe igjen! Den befriende følelsen av å løpe... Jeg hadde nesten glemt hvor deilig den var. Bussen hadde ikke kommet enda, så jeg fikk med meg Hanna Serine (ja, du leste riktig igjen - skal si jeg ble stolt av henne!) til å løpe tilbake til skolen; jeg ville ikke gi meg med denne herligheten nå som beina for én gangs skyld føltes bra! Jeg måtte nyte det mens jeg enda kunne.

Den herlige gruppa mi (+ Kris som vek unna kameraet)! Fv: Hanna Serine, Ida og Krish.

Marianne og jeg vel fornøyde etter vår lille løpetur! Legg merke til den vakre detaljen i bakgrunnen.

Det var helt fantastisk moro å løpe igjen - jeg tror jeg ikke har løpt ordentlig siden høstferien! Og dette er jo en perfekt motivasjon for å fortsette med skadeforebyggende trening for beina, slik at jeg kan få flere gode løpeturer! Jeg tror likevel ikke jeg begynner å løpe før om to uker; jeg må få trent beina en del først før jeg tør å løpe "for fullt". Skjer det én liten glipp, ett lite feilskritt som får kneet til å vrenge seg, må jeg ta alt fra starten igjen. Da sier det seg selv at det er bedre å være på den sikre siden.

I kveld skal jeg se på en film sammen med noen jenter, og jeg gleder meg stort til å tilbringe tid sammen med dem! Ellers er jeg spent på hva søvnen min vil finne på den neste natten som er i vente...

- Bella.

"Happiness is not the absence of problems but the ability to deal with them"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!