All because of you!

Dette er den første dagen i løpet av hele skoleåret hvor jeg faktisk verken har vasket eller skylt gjennom håret mitt - som vil si at jeg har hatt sovesveis i løpet av hele dagen! Greit digg med lue, altså, hehe...

Denne ettermiddagen stakk jeg bort til musikkrommet for å øve mer pianospilling. Jeg tok med meg akkordene til "He will forever last" (den selvkomponerte) og prøvde meg på den. Den var overraskende vanskelig å spille, så jeg lot den være da jeg omsider kom meg gjennom låten én gang. Jeg fortsatte heller å spille "Create in me a clean heart", og det gikk veldig fint. Jeg klarte faktisk å spille den utenat nå!

Etter å ha lekt meg litt med pianospillingen, kom jeg plutselig til å trykke på to tangenter etter hverandre som ga en kjent lyd. Det var to a'er - den ene oktaven over den andre. Jeg måtte sette hjernen i sving for å finne ut hvor jeg hadde hørt dette fra, og plutselig kom jeg på det; det var nemlig introen til "All because of you"; låten vi synger i Heggen Gospel! Men jeg kunne jo ikke gi meg nå; jeg bare måtte klare å spille resten av introen.

Etter noen minutter klarte jeg å lete frem resten av introen. Det var så herlig å høre sangen igjen, og den brakte så mange gode minner og følelser fra de tidligere turneene med Heggen Gospel! Den herlige og formidable utstrålingen og energien som dette koret sprer både til publikum og til hverandre i koret er rett og slett helt fantastisk.


Jeg spiller introen til All because of you.

- Bella.

"Believe you can and you're half way there."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!