Nyttårsaften 2011/12!

Riktig godt nytt år, alle sammen!


Vi er ute og ser på alle nyttårsrakettene på den andre siden av fjorden!

I det siste har jeg fryst utrolig mye. Selv om jeg har på meg ullgenser, skjerf, vanter, hjemmestrikkede sokker som rekker meg langt oppover leggene og et varmt teppe som jeg bærer rundt meg hvor enn jeg går - i 25 varmegrader!! - nesten skjelver jeg av kulde. Jeg tror ikke jeg begynner å bli syk heller, for jeg har ikke merket andre sykdomssymptomer. Selvfølgelig kan jeg ta feil.

Nyttårsaften ble en koselig stund. Jeg feiret den hjemme sammen med mamma, pappa, mormor, Analin og ei venninne av henne; Mari. Her spiste vi god mat, spilte vi Ligretto og så Heroes sammen med Mari. Vi begynte å se Heroes fra begynnelsen igjen, og det hadde nok ikke gjort noe for meg å se hele sesongen på nytt; det sier litt om hvor bra Heroes er! Mari ble hektet fra første episode - akkurat som jeg ble! Jeg tror vi så 4-5 episoder (med pause da vi stakk ut ved midnatt) før vi la oss ved 3-tiden. Hvis du vil se en (ikke så altfor god, men den beste jeg fant) trailer fra Heroes, kan du trykke HER. Hvis Heroes hadde vært en sammenhengende film i 17 timer, hadde det vært den beste filmen jeg noen gang har sett!

Ute på nyttårsaften! Fv: Analin, mamma og meg.

På vei ned i kjellerstuen for å se mer Heroes. Jeg drakk også et glass Cider, og da det ble blandet med mye brus og en isbit for å få vekk kullsyren, ble det ikke så verst å drikke det heller! Uff, jeg er visst skikkelig sær når det gjelder alkohol - det innser jeg nå, hehe.

Her er et bilde av meg tatt i går. Jeg tenker jeg i slutten av 2012 tar et nytt bilde av meg selv og dermed sammenlikner meg selv fra nå til da.

Anabel, 1. januar 2012.

Hadde du en fin nyttårsaften?

- Bella.

Kommentarer

  1. Ja, for jeg tilbrakte den med den fineste jenta i hele verden!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!