Søndagstrening.

Søndager her på skolen er veldig diggbare i grunn. Disse dagene går som regel til å slappe av og gjøre det jeg ellers ikke rekker i hverdagenes travle stunder.

Etter å ha sett filmen "Todd & Copper" sammen med Ina, Silje, Linn og Ida (og ja, jeg måtte felle noen tårer under denne skjønne filmen), stakk jeg bort til gymsalen for å trene utholdenhet (spinning) og styrketrening (både for beina og overkroppen). For en fantastisk treningsøkt jeg fikk! Jeg følte jeg fikk presset meg selv hardt, og jeg hadde flere ganger lyst til å bare legge meg ned på gulvet i ren utmattelse etter å ha syklet de harde intervallene eller utført de tunge styrkeøvelsene. Men jeg fortsatte å trene, og jeg ga meg ikke før jeg hadde trent i nesten to timer. Da var det akkurat tid for middag!

Det er slike treningsøkter jeg liker; hvor jeg yter maks og klarer å presse meg hardt. På fredag hadde jeg en av de kjipe morgenene hvor humøret mitt sviktet meg sterkt. Jeg kunne derfor ikke annet enn å glede meg xcyclingsøkten jeg skulle på etter lunsj - jeg håpet den ville få meg i bedre humør. Trening er som en terapi for meg, og den hjelper meg ofte til å komme på bedre tanker. Men selvfølgelig ble det ikke xcycling denne dagen pga ombyggingsgreier i xcyclingssalen. Seriøst; det kunne ikke ha vært verre timing. Og jeg som ikke eide motivasjon i verden til å presse meg selv! Jeg fikk da trent god styrke og balanse for beina likevel, men humøret var fortsatt ikke forbedret.

I dag, derimot, var jeg forberedt på at jeg skulle gjennmføre en hard treningsøkt, og gjett om jeg fikk! Det føles alltid så godt i ettertid når jeg bare kan restituere resten av dagen - og være fornøyd med det. Jeg regner med at jeg kommer til å være støl som flaate i morgen, men jeg syns det faktisk er litt godt; det viser jo bare at jeg har fått et godt utbytte av treningen.

I ettermiddag tar jeg meg en tur bort til musikkrommet for å øve på en sang jeg skal synge inn i studio. Studiolæreren vår, Leif, sa at vi skulle ha en sang klar til innspilling på onsdag, så da gjelder det å få øvd så mye som mulig på den innen den tid. Sangen jeg forresten tenker å spille inn heter "Who am I" av Casting Crowns.

Apropos musikk: Jeg så på "Sex and the city 2" sammen med noen jenter på skolen i går, og mot avslutningen retter jeg meg plutselig med ett opp i sofaen; jeg kjente nemlig igjen bakgrunnssangen! Det var en sang vi Haugetunianere fikk høre på toppunkt (kristen samling) forrige mandag - for et sammentreff! Den heter "True Colors" sunget av Cindy Lauper (samme artist som synger "Time After Time" som jeg hørte på en god del i fjor sommer). Du kan høre sangen HER, og jeg oppfordrer deg til å lytte til teksten! Den er nydelig.

But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

Nedenfor kan du finne forrige ukes ukerevy på Haugetun Folkehøyskole. Her kan du også se daten min og meg litt bedre enn på bildet i blogginnlegget mitt fra "Nyttårsball 2012!". Det "lille" referatet fra "Fengselsbetjent hadde lørdagsundervisning" fikk jeg æren av å skrive etter forespørsel fra en av lærerne Det er moro å få tildelt slike ansvarsoppgaver; jeg ser på det som en tillitserklæring.
http://www.haugetun.no/revy/uke-2--oppstart-spillkveld-og-skoleball-125.aspx

- Bella.

"Pain is only temporary but victory is forever"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!