Herlig ukestart!

For en fantastisk god start på uken det har vært hittil!! Dette blir nok et lite oppdateringsinnlegg, by the way.

På mandag startet jeg med noen klassetimer med SSS der vi fortsatte å synge. Stemmen min var så mye bedre, og jeg følte jeg faktisk hadde kontroll nok til å kunne treffe de fleste tonene jeg sang - i alle fall ikke langt ifra! For en gledelig overraskelse. Det er først nå jeg merker hvordan jeg tar det for gitt å ha stemme.

Etter lunsj var det tid for pianotime. Jeg fortsatte å spille i eget tempo og fant flere sanger jeg kunne spille litt. Mot slutten av timen kom Berit (lærerinnen) for å høre på meg, og hun sa jeg var flink! Hun lærte meg også om hvordan det kunne høres enda bedre ut, og jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med det! Målet mitt for pianotimene er å kunne spille minst en sang på den måten jeg øver på (akkorder i høyrehånd og grunntonen i venstre) feilfritt og uten stoppepauser. Kanskje også lære utenat? Jeg har troen på at jeg kan få det til - jeg må bare trene godt og mye!

Ettermiddagen gikk til å snakke med Analin og mamma og pappa. Det var koselig å høre fra dem igjen. Jeg drev også med noe eget arbeid; jeg har ikke tenkt til å fortelle dette enda, men jeg vil definitivt komme tilbake til det senere.

På kvelden var det toppunkt, og her kunne man få muligheten til å fortelle alle andre om troen sin. Jeg valgte å stå over å si noe denne gangen. Troen min er veldig.... spesiell og annerledes. Jeg vet det er klisjéaktig å måtte si det, men jeg tror ingen ville ha forstått den. Dessuten hadde det nok blitt litt for personlig for meg. Jeg reflekterer ganske ofte over troen min - eller kanskje 'det jeg tror på' blir mer riktig å skrive - jeg hadde bare ikke behov for å måtte dele det med de andre. Jeg beklager på det sterkeste, men det kan jo hende jeg gjør det en annen gang.

På kvelden måtte jeg ta ut alle klærne i klesskapet mitt, for nå skulle internatrommet mitt få nye skap. Nå skal nemlig Astrid og jeg endelig få hvert vårt - som de siste i vår korridorfløy! Tidligere har vi bare hatt hver vår side av et skap, men nå får vi et stort skap hver! Det er jo passe deilig. Jeg pakket alle klærne pent og ryddig ned i en sort søppelpose og brukte rundt 30-45 minutter på å få ut alt av skapet mitt. Like etter at jeg er ferdig, kommer Astrid inn, tar ut noen store armfulle bunker med klær, legger det ved siden av sengen sin og stikker ut igjen fem minutter etter sin ankomst. Haha, skal si jeg følte meg passe treg da hun gjorde det så fort.

Før jeg la meg fikk jeg også litt tid sammen med Maiken. Vi fikk pratet litt sammen om alt og ingenting, og jeg liker godt akkurat disse samtalene med henne! Maiken er slik ei pliktoppfyllende og søt jente som tar ansvar. Hun er så herlig - og jeg skulle ønske hun klarte å se det selv.

Dagen i dag startet med svømming. Nå var det tid for å svømme intervaller! Treningen gikk ut på å svømme fire langsider, for deretter å ta ett minutts pause (yup, jeg ble både sliten og andpusten i løpet av denne arbeidsperioden). Dette gikk veldig bra, og jeg fikk svømt 4-5 intervaller i løpet av skoleøkten. Jeg var strålende fornøyd! Etter økten snakket jeg med Berit, og hun ga meg noen råd til hvordan jeg kunne forbedre svømmeteknikken min, og jeg ble så utrolig mye klokere; alt hun sa ga jo helt mening, og jeg gleder meg til å prøve det ut neste gang! Berit er så utrolig klok og smart, og jeg føler jeg lærer så mye av henne!

Under lunsjpausen skulle selvfølgelig en fra samme svømmegruppe kommentere svømmingen min - hvor forferdelig utslitt jeg ble og den dårlige formen min (bare slapp av; vi er gode venner, altså). Ikke vet jeg om han spøkte eller ikke (for jeg ble jo virkelig sliten, noe som kunne ha syntes i hele ansiktet mitt), men jeg merket jeg ble litt provosert av denne bemerkelsen. Bare vent til slutten av svømmefagsperioden; da skal vi se hvem av oss som kan svømme lengst og raskest!

Så var det tid for en koselig sangtime hvor vi sang mange flotte sanger (har veldig lyst til å spørre om jeg kan få notene til den ene sangen som jeg ikke husker navnet på i farten). Deretter var det rett på et morsomt korridormøte hvor vi tok opp mye seriøst - og fikk mange useriøse anekdoter, haha! Julia er herlig, altså! Jeg påtok meg også ansvaret for å arrangere mørkgjemsel på skolen neste torsdag. Sammen med Henriette og Marianne håper jeg vi kan komme frem til noe spennende og moro til glede for de andre elevene på skolen!

Etter skoletid var det tid for å rydde inn i klesskapet mitt, samt ta romvasken med min kjære romvenninne siden vi ikke fikk tatt den før svømmingen pga skapinnrigging. Det var jammen godt å få gjort dette ferdig!

I kveld er det Haugetunmøte. Vi får blant annet besøk av Knut Arild Hareide som er leder i KrF. I tillegg skal SSS synge et par sanger - hvor jeg skal synge et halvt solovers. Dette er første dagen hvor jeg faktisk kan kjenne igjen min egen stemme; jeg har jo omtrent mistet den siden torsdag forrige uke! For et lykketreff at jeg ble så godt som frisk i stemmen til i kveld. Håper verset går bra også, selv om jeg ikke har fått øvd særlig på den. Forresten fikk jeg også muligheten til å være loddselger! Jeg kan nesten ikke tro hvorfor ingen vil være med på dette; jeg syns det faktisk er veldig moro. Dessuten er følelsen av å kunne være til nytte helt ubeskrivelig herlig.

- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!