Musikkvideo!

Angående juleprosjektet, kom vi ikke noe særlig lengre enn det jeg fortalte i juleoppdateringsinnlegget. Siden vi ikke fikk skrevet ferdig manuset, følte vi det ble litt vanskelig å starte med filmingen. Vi tenkte heller å skrive ferdig manuset i løpet av 2012, og filme neste jul. Jeg håper virkelig dette blir noe av, for jeg har så troen på det!

Vel, nok om det. I går fikk jeg høre at Analin hadde hørt på sangen jeg spilte inn i studioet på skolen ("My grown up Christmas list") litt oftere enn gjennomsnittlig, og hun syntes jeg sang den så bra! Hun hadde visst også i flere dager tenkt på å lage en musikkvideo til nettopp denne sangen - med meg foran videokameraet!

Dette var så gøy! Analin fikk jobben for å organisere dette, og hun sminket meg, fant klær til meg, og satte opp scenene. Hun virket veldig profesjonell, noe som gjorde alt morsommere. 1. scene (de tre første strofene) foregikk hvor jeg satt i en seng og "skrev" ned juleønskelisten i en rød bok, 2. scene (de to neste strofene) foregikk ved juletreet, 3. scene (2. refreng) foregikk i kjellerstuen, og dagens siste scene (de to aller siste verselinjene) foregikk tilbake i sengen som i første scene sammen med den røde boken. På den måten fikk vi en fin sirkelkomposisjon, og boken blir en rød tråd gjennom hele musikkvideoen. Scenene måtte spilles flere ganger, og jeg sang med den usle stemmen jeg hadde. Godt at det skal klippes vekk til fordel for cd-innspillingen, hehe. Skal si jeg ble passe lei av sangen til slutt!

Her kommer en liten photo shoot fra filmingen!

Analin sminker meg.

På settet!

Jeg skriver ned "my gown up Christmas list".

I aksjon!

Analin bak videokameraet.

På scene 3; i kjellerstuen.

Hvis musikkvideoen blir vellykket, og den blir lagt ut, skal jeg gi dere en link. I dag skal vi filme de siste scenene i sangen utendørs, og jeg gleder meg!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!