Søvn er savnet!

Nå er jeg så SYKT lei av å ikke få den søvnen jeg trenger. Natt til i går la jeg meg tidligere, men det bare medførte til at jeg våknet enda tidligere; litt før klokka 4:20 (klarte heldigvis å sovne igjen etter bare ca. 45 minutter), og så stod jeg opp klokka 9. Dette er så frustrerende!

I går kveld valgte jeg å være oppe til klokka 2. Da burde jeg vel være trøtt nok til å sove hele natten. Dessuten drakk jeg en kopp kamillete, etter mammas forslag, og jeg hadde vinduet oppe på rommet mitt slik at jeg fikk inn litt frisk luft. Og heldigvis, jeg klarte e-n-d-e-l-i-g å sove gjennom natten uten å være lenge våken! .......Helt til klokka 10. Likevel følte jeg meg så lite uthvilt at det ikke skulle ha vært lov, men jeg kom opp sengen.

Dette har medført til at jeg har vært trøtt og sliten i hele dag. Det føles nesten som om jeg er satt på autopilot; jeg går rundt og gjør noe, men jeg henger ikke med på hva jeg egentlig gjør. Jeg suser rundt - uten mål og mening - halvveis i ørska (har heldigvis fått pakket litt i kofferten til morgendagen da jeg skal tilbake til skolen).

Så var det i natt, da; burde jeg legge meg tidlig eller burde jeg ikke? Jeg skal se på en film sammen med Iselin, ei veldig god venninne av meg, (kanskje mamma også blir med?), og det blir jo i kveld en gang. Det gleder jeg meg til! Jeg håper dette kan få meg på litt bedre tanker. Er jeg ekstra flink, er også kofferten ferdig innen den tid. Bare gi meg litt motivasjon, et liite push, så reiser jeg meg fra stolen og setter meg ned ved kofferten like ved siden av og fortsetter å pakke. Åh, hadde det bare vært så enkelt.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!