OBS: Klageinnlegg...

Jeg er virkelig lei for sen oppdatering, men jeg har ikke vært i form denne uken. Jeg begynner å bli syk; luftveiene tetter seg, hodepine, tretthetsfølelse konstant, våte øyne, følelsen av å ikke orke noe og jeg ligger stadig som en slakt på sofaen.

Naboens kattunge og meg i sofaen.

Været er trist og grått. Det står faktisk perfekt til humøret mitt. I tillegg til den dårlige formen min, føler jeg meg tilsidesatt, lite interessant, det skjedde noe kjipt i dag og i løpet av noen få uker vil noe annet kjipt også komme ut i lyset. Nei; jeg kommer ikke til å fortelle hva. Men ja; du kommer nok til å få vite det likevel.

Til søndag skal Analin og jeg synge i Åmot Kirke! Håper jeg. Jeg kan ikke heelt de sangene presten ville ha med, og jeg vet egentlig ikke om jeg har en dugelig stemme til å klare å synge. Åh, jeg som hadde gledet meg så mye!! Vi hadde planlagt med pianisten å øve på sangene før gospeløvelsen i morgen, men jeg vet ikke om jeg kommer. Jeg føler meg ikke noe bra, og skal jeg bli frisk så snart som mulig, må jeg prioritere helsen min - noe som vil si at jeg må gi slipp på mange andre fristerier. Jeg nevner bare skole (ja, faktisk - du kjenner jo meg!), trening, sang og ikke minst fotball. Nå som jeg ENDELIG er kommet i gang igjen, får jeg dette i fleisen. Det er så typisk min uflaks!

Jeg får stikke og prøve å gjøre litt lekser til tross for min evige hodepine og tretthetsfølelsen. Jeg mener; jeg la meg kl. 19:00 i går!!

Hvordan har du det?

Ha en velsignet kveld!
~ Bella

Kommentarer

  1. "Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind."

    - Setter stor pris på at vi er bestevenner, Anabel!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!