Chill på hytta

Hei og hopp, været er topp!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha løpt opp til hytta. Det var overraskende lettere i dag enn de andre dagene jeg har løpt opp. Jeg tar det som et godt tegn på at formen har forbedret seg, hehe!

Vel oppe ved hytta, møtte jeg mamma og pappa. Jeg fikk vasket meg litt, og tatt på meg en av mammas topper. Jeg likte den egentlig veldig godt! Deretter leste jeg i Allers-blader - veldig interessante og egentlig litt på kanten - innlegg fra lesere, noveller eller kriminalhistorier. Jeg mener; hvem er det som spør om tips for å få kona til mannen man har affære med, til å slå opp med mannen, slik at man kan ha ham for seg selv uten at mannen hadde noen anelse om hva som foregikk?! Nok om det. Det var så deilig å bare slappe heelt av. Dette var nok også den siste gangen jeg var oppe på hytta for denne sommeren - kanskje for i år også.

Været stråler ute, og det skriker til meg at jeg må ut! Så jeg får vel komme meg ut da. Senere i kveld arrangerer Analin og jeg Friends-maraton igjen, men bare et fåtall hadde mulighet til å komme i dag. Jaja, vi skal ha det knakenes bra vi som kommer!

Klar for besøk!

Ha en fin kveld - nyyt de siste feriedagene med omhu!
~ Bella

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!