Arbeide på Norway-Cup med MOT!!

Nå er tiden endelig kommet! Anne-Marthe, Analin og jeg skal jobbe på MOT-standen på Norway-cup i år som i fjor og året før der igjen! Vi jobber der tirsdag og onsdag.

Klar til avreise!

Annis og Analin kommer og henter meg her hjemme om noen få strakser, før vi tar veien gjennom Sylling og videre mot Oslo. Vi skal bo hos mormor, og jeg gleder meg veldig til å se igjen henne også!

På MOT-standen leker vi, spiller ball, har ansvar for diverse konkurranser og aktiviteter og representerer og forteller folk og forbigående om hva MOT er for noe. Det er sinnsykt kult!! Jeg blir kjent med Ungdom med MOT fra andre steder i Norge, fantastisk hyggelige folk som jobber i MOT og MOT-ambassadører som Wishnu, Askil Holm, Vidar Riseth og Christian Ingebrigtsen, bare for å nevne noen!

Åh, jeg gleder meg til å løpe til bussene eller trikkene sammen med Annis og Analin så vi rekker dem akkurat! Jeg gleder meg til å utforske Oslo i forsøk på å finne en kinoplass (der vi også vil møte Silje Kristine!). Og jeg gleder meg utrolig mye til å være sammen med Annis og Analin igjen!

Skal du være med på Norway-Cup i år?

Ta vare på deg selv!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!