Norway Cup 2010!

Nå har jeg kommet hjem etter å ha opplevd "Norway Cup"-eventyret fra MOT-standen, og det har vært så utrolig bra! Det går virkelig ikke an å beskrive dette eventyret slik at du vil forstå hvor fantastisk det er! For selv om vi bare holder ansvar for diverse konkurranser og aktiviteter, gir ut en MASSE (vond?) tyggis og møter mange herlige mennesker som tar del i våre konkurranser igjen og igjen (though det bare er for tyggisen sin skyld...), får man en helt annerledes opplevelse hvis du erfarer det med egne øyne.

Så, istedenfor å prøve å forklare (som du kanskje vet er langt ifra min sterkeste side, hehe) hvordan det er å jobbe der, legger jeg heller ut noen bilder som kan gi et lite inntrykk av mitt syn på dette eventyret!


Her er MOT-arbeiderne klare for en ny dag på standen!

Slik så det ut inne i teltet vårt! Vi hadde X-box i hjørnet som var populært blant unge guttespillere!

Det gode gamle Drømmebordet; skriv en drøm, og du kunne være med i trekningen av en premie (One Piece)! Dessuten fikk du en tyggispakke hvis du i det hele tatt skrev noe.

Det var vi fra MOT som kåret dagens beste drøm. Jeg likte veldig godt denne her.

En annen aktivitet vi hadde, var straffer med luftball; hvis de scorte (som de nesten gjorde hele tiden), fikk de en tyggispakke.

Indo Board! Hvis man klarte å stå på den i 5 minutter, fikk man en hel eske med tyggispakker (som tilvsvarte 40 tyggispakker, som igjen tilsvarte 480 tyggiser)! Hvis ikke man klarte det, fikk man uansett en tyggispakke for forsøket. Analin ble kjempegod på dette; med meg på ryggen og oppå Indo Board'et - det var virkelig imponerende!

Vi begynte etter hvert å lage våre egne konkurranser; de måtte klare å slå oss i Push-ups-konkurranse! Da jeg var konkurrenten, vant jeg mot første gutten (vi tok vel rundt 20). Rett etter prøvde en annen gutt, og jeg vant mot han også (rundt 10)! Deretter prøvde den første gutten igjen, og jeg vant søren meg da også (rundt 15-20)! Men mot den 4. gutten holdt vi på i flere minutter, og jeg tapte; jeg var helt gåen i armene. Han fikk esken med tyggis etter god innsats. Jeg tok forresten rekord i push-ups på denne turen; 50 stk. strake etter hverandre (dagen før)!

Bekymret for om vi hadde nok tyggis? Det trenger du ikke!!

Spise måtte vi også, og jammen meg fikk vi ikke billetter til å spise i VIP-teltet! Fantastisk god mat der; både hamburgere, brødskiver, frukt, grønnsaker, is, yoghurt og mye mer - og vi kunne spise så mye vi ville av alt som var der inne!!

Kjendiskampen; MOT - Norsk Nødhjelp. MOT vant på straffespark!

I pausen trådte The Kangaroos frem på gressmatten (noen som husker dem fra Norske Talenter?). Han som er nærmest kurven, er han vi leier hybelen av!

Noen av de flotte MOT-arbeiderne! Fra høyre: Bård, Analin, meg, Anne-Marthe, Kine og Ingrid. En utrolig herlig gjeng!


Vi var på MOT-standen fra 11:00-19:00, så vi fikk mye fritid på kvelden. Da utforsket vi Oslo S og Karl Johans Gate sammen med Steffen og Silje Kristine. Det var så utrolig gøy å være sammen med dem! Uheldigvis sviktet humøret mitt siste kvelden i Oslo, men det gikk veldig greit. De andre klarte å få meg på bedre tanker - jeg nevner bare Else med "Gipskvinneeeen", kortspilling ved restauranten eller 'gratulerer med daa'n!', HAHA!!!! Ok.


På dette rommet bodde vi; trillingene!

Motorsag-massakeren! Dette uskyldige kosedyret hadde blitt sydd om og fått tegnet et fryktelig smil på ansiktet av mormor - latterlig skummelt, haha!

Etter at dette luftige dyret eller udyret kom inn og krøp seg under dyna til Anne-Marthe slik at det ble både skrik og rabalder fra rommet vårt (utrolig nok hørte ikke mormor oss!), ble motorsag-massakeren rene kosedyret i forhold, haha! Det ble til at Annis måtte drepe den over sekken og buksa til Analin.

Steffen og Anne-Marthe!

Her campet Steffen, Annis, Analin og jeg - midt på gata på jernbanetorget!

Analin og meg - ser du hvem som er hvem?

Vi er på Grand Hotell!! Annis forberedte en gave til noen. Hun er så herlig!

Jeg fikk kjolen av mormor. Den hadde blitt for liten for henne, men satt som et skudd på meg, hehe!


Jeg er så glad jeg fikk muligheten til å jobbe på MOT-standen i år også. Det er virkelig et av sommerens store høydepunkter! Jeg er så glad jeg har en venn som Anne-Marthe; en som tar vare på meg og som får meg til å tørre å gi mer av meg selv enn det jeg trodde i det hele tatt var mulig! Jeg er så glad jeg er Ungdom med MOT. Det er noe jeg er fantastisk stolt av å være!

Jeg fikk MOT-t-skjorte, MOT-nøkkelbånd (eller hva man kaller det) og MOT-buff etter å ha gjort en god innsats på årets MOT-stand på Norway Cup!

Ta vare på deg selv!
~ Bella

"Du kan endre din holdning på ett sekund ved å bare si YES!" - Anne-Marthe.

Kommentarer

  1. Tuusen takk for en så fantastisk opplevelse! Det er alltid så gøy å henge med deg (og dere). Hvert år skal jeg alltid huske at i august 2010, var jeg med de beste trillingene i univertset!

    <3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!