Utbrent! Rett og slett.

Denne uka har vært helt forferdelig. Jeg er så trøtt, sliten og nedbrutt, og tanken på at jeg heller ikke har tid til å hvile meg, for det er for mye å gjøre, dreper helsa mi innvendig. Jeg har fått så lite søvn i løpet av disse dagene at det nesten er utenkelig. Likevel har det ikke vært så vanskelig å stå opp om morgenen; jeg tror nemlig at kroppen min ikke har rukket å komme i søvnmodus før den har måttet stå opp igjen. Og til med; når jeg begynner å gråte på bussen siden den aldri begynte å dra på hjemveien, fordi det medførte til at jeg mistet dyrebar tid til skolearbeid hjemme - da sier det litt hvor ille det er. Heldigvis ble fotballtreninga i dag avlyst på grunn av kulden (merk at jeg skrev heldigvis; jeg elsker jo egentlig å trene!), så jeg fikk tid i dag til å slappe av, ikke ha så dårlig tid til lekser, og kunnet få meg mer søvn. For ja, grunnet alt jeg har måttet gjøre denne uken, har jeg - som vanlig - valgt å prioritere bort søvn.

Nå er det nok datasurring! Grunnet at jeg fikk god tid i dag siden treninga ble avlyst, er jeg heldigvis blitt i litt bedre humør. Nå gjelder det bare å bruke denne tiden fornuftig slik at jeg ikke blir sittende lenge oppe i natt også.

Ta vare på deg selv!
~ Bella.

Ps: Jeg beklager dårlig språk og grammatikk i dette blogginnlegget, men jeg orker ikke å gå gjennom teksten for å finne feil...

Kommentarer

  1. Ja ungdommer i dag blir stadig yngre og yngre utbrent....Sikkert noe å gjøre med 7 timer framfor dataen hver dag og aldri ro fra multitaskingen.

    Kom over bloggen din da jeg gjorde research om utbrenthet til en oppgave.

    Håper du er oppegående igjen nå :-)

    Hilsen John

    SvarSlett
  2. Hei John!
    Det kan det kanskje være. Ungdommer bruker jo dataen mye mer nå enn tidligere, både på grunn av skolebruk og av egen interesse.

    Joda, det går vel greit, og jeg får hjelp nå for at jeg skal klare meg. I guess I'll be ok:)

    Lykke til med oppgaven din!
    Vennlig hilsen Bella.

    SvarSlett
  3. Takk for det Bella! Fint å høre at du får hjelp for det også. Du blir nok ok :-)
    Ps fin video.

    Hilsen John

    SvarSlett
  4. Ja, jeg håper det. Jeg vil jo så gjerne ha det bra selv!
    Hehe, tusen takk! Så koselig at du syns det:)

    Vennlig hilsen Bella.

    SvarSlett
  5. Flott det. Fint med ungdommer som er litt reflekterte og ihvertfall vet litt hva de selv vil.

    Heldigvis snart ferdig med oppgaven. Jeg jobber til daglig, så dette er en slags videreutdanning, noe som betyr at det er ganske travelt.


    Håper du får en fin helg! Her satser jeg på noen turer ut i naturen, bl a til en hemmelig strand man har for seg selv vanligvis.

    (Vennlig) hilsen John :-)

    SvarSlett
  6. Så godt høre, jeg håper det vil gå bra med oppgaven din:)

    Håper du får en fin helg, du også! Det høres kjempespennende ut med den stranden du nevner:) Helgen min kommer nok til å gå til å slappe av. Jeg feiret bursdagen min sammen med familien og gode venner i dag, og det var koselig.

    Lykke til videre i livet!
    Vennlig hilsen Bella:)

    SvarSlett
  7. Takk for det. Alltid fint på den plassen ja, hadde en fin tur dit. Liker å finne nye sånne plasser, så har mange plasser å sjekke ut denne sommeren ja. Gratulerer med vel overstått bursdag!!


    Lykke til videre til deg og. Hvis du skulle få lyst til å sende en mail en gang må du gjerne gjøre det. Hyggelig å "prate" med deg.
    nordboa@gmail.com

    Hilsen John

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!