RINGERIKSNATTEN 2011!

Klassen min; en herlig gjeng som utstråler glede og entusiasme - og helt innstilt på å lage et kjempearrangement!

Jeg har tidligere nevnt at jeg skulle fortelle om Ringeriksnatten; den fotballcupen klassen min skal arrangere den 12.-13. februar i Ringerikshallen i Hønefoss. Nå som tiden begynner å nærme seg med stormskritt, er det vel på tide å komme ut med mer informasjon om den!

På læreplanmålene for treningsledelsesfaget, står det at vi skal klare å sette opp et arrangement og gjennomføre det. Derfor har det vært en tradisjon for oss idrettselever på Ringerike vgs å arrangere "Ringeriksnatten". Vi inviterer ungdomsskoler og videregående skoler lokalt og i våre nabokommuner til å komme til Hønefoss for å delta med egne lag på denne herlige nattcupen med fotball som tema.

Overskuddet fra cupen vil klassen bruke på kostnadene til treningsleiren vi skal på i Portugal i april! Klassen min består av mange dyktige utøvere der mange befinner seg på nasjonalt toppnivå, og denne treningsleiren er derfor viktig for oss med tanke på å utvikle ferdighetene våre og for å få et fantastisk avslutningsår. Vi har også meldt oss på en konkurranse der vi kan vinne 100 000 kr til akkurat denne turen! Hvis du har lyst til å hjelpe oss med å vinne, kan du stemme på oss både via Facebook og e-mail. På vegne av klassen min, retter vi en stor takk til deg hvis du vil ta deg tid til dette for vår skyld:) Du kan stemme på oss fra denne linken her.

Cupen varer fra fredag formiddag til lørdag formiddag. Lagene fra ungdomsskolene gjennomfører sine kamper før kl. 22:00 på fredag slik at de ikke behøver å bli over natten. Lagene fra videregående må derimot regne med å spille noen av sine kamper utover natten og om lørdag morgen hvis de kommer videre til sluttspillet. Lagene vil få et sted å sove på, noe som kan være greit med tanke på å være så godt som mulig uthvilt til nattens kamper.

En kiosk vil også være åpen for salg så å si gjennom hele cupen med et stort utvalg av diverse mat- og drikkevarer. Mot kvelden blir det også rom for underholdning. Det vil bli spilt en showkamp mellom spillere fra Hønefoss BK - laget som i forrige sesong befant seg i tippeligaen (jeg må dessuten ikke glemme å nevne at én av disse spillerne faktisk går i klassen min; selveste Håkon Langdalen!) - mot de beste spillerne fra påmeldte lag til cupen. Dette vil bli en spennende kamp du ikke vil gå glipp av! I tillegg til denne underholdningskampen, vil du også kunne delta i konkurranser i Playstation-spill hvor det er mulighet for å vinne supre premier, og det vil være loddsalg med mange andre flotte premier.

Virker dette interessant og du har lyst til å ta deg en tur, men du aner ikke hvor Ringerikshallen er eller hvordan du skal komme deg dit? Fortvil ikke; det går nemlig busser opp og ned til denne hallen fra Ringerike vgs (som ligger i sentrum av Hønefoss) omtrent hver time for at det skal bli enklere for nettopp DEG å stikke innom arrangementet!

Alt er klart for at du skal få en fantastisk opplevelse av Ringeriksnatten 2011; bare møt opp på arrangementet - så ordner vi resten!

Peace out!
~ Bella.
Ps: Hvis du vil vite mer om cupen, kan du jo ta deg en tur innom hjemmesiden vår! Den finner du her.

Kommentarer

  1. SV: Det kan jeg jo gjøre! Må bare tenke ut hva jeg skal skrive om det.. Takk for forslaget :D

    SvarSlett
  2. SV: Så bra du likte det! :D
    De er ikke så veldig intens, men om man følger med i alle fagene, så er det mellom 1-3 kap å lese til hver forelesning, som tilsvarer alt fra 20 sider til 150 sider. Egentlig så har du ikke lekser, men man skal liksom lese de sidene til hver time. Men sånn som nå så er det tre bøker som enda ikke halvparten av oss har, fordi den er utsolgt! Så det blir jo aldri noen ordentlige lekser som f. eks på vgs. Så alt er jo fritt, gjør som du vil opplegg. Nei, eller har deleksamen i grupper i to av fire fag, som da tilsvarer at den karakteren du får på deleksamen teller 40%, mens da eksamen som du har alene teller 60% av karakteren. Så alt du gjør i løpet av året har ingen betydning, alt står å veier på eksamen! Så har du en dårlig dag, så blir det et dårlig resultat. Men heldigvis så er det slik at når du skal søke skole eller jobb, så blir det sett på om du har fullført, uten om hvis du skal ta master i det samme.
    Nei, tror ikke jeg kan halvparten engang! Men jeg kjenner de igjen når jeg ser de. Dette kommer av at man sitter med de man ble kjent med på fadderuka, ellers sier man kanskje hei eller noe slikt til de andre i klassen, men man er bare i forelesningen, så går man hjem liksom.
    Nei, det er det ikke i det hele tatt! Jeg savner vgs kjempe masse, savner klassemiljøet som jeg ble lovet da jeg valgte MH framfor BI. Så det er veldig skuffende, men det kommer vel også ann på om alle i klassen har et veldig stort ønske om at det skal være.
    Jeg trives, men det er selvfølgelig ikke det samme som vgs hvor man kjenner alle omtrent og det alltid er noen å snakke med der.
    Noe du også kanskje har lest før er at jeg syns man er veldig dømmende der, ved f. eks at jeg er leder i gospelen er noe man ikke skal snakke om. Eller det er greit helt til de spør hva koret heter, for da finner de jo ut at det er et kristent kor, så det er noe jeg ikke liker med miljøet! Jeg er jo utrolig stolt av å få lov til å være en del av den fantastiske gjengen! :D <3

    Håper du fikk enda litt mer inntrykk av hvordan i alle fall ting fungerer for meg på MH ;) Veldig bra at du spør når du lurer, bare til å spøre mer om du har noen flere spørsmål, jeg svarer på alt :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!