Herlig fotballtrening!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en UTROLIG digg fotballtrening! Cecilie, Linda og Iselin kom, og det var så gøy å se dem igjen. Vi var så mange at vi kunne spille på 11'er-bane - 11 stk på hvert lag (med hjelp av trenerne da...), i motsetning til maks 10 på trening som jeg har vært borte i tidligere på sommertreningene.

Det var så herlig treningsøkt også! Vi startet opp med en oppvarming vi alltid hadde med Dag; Skadefri - noen som kan denne? Den er i alle fall utrolig bra. Deretter gikk det i stasjoner; 3 stasjoner som inneholdt teknikk- og taktikktrening. Her syns jeg taktikktreningen var veldig interessant: "Det gjelder å dekke rommet, ikke spillerne". Det var så bra sagt! Hva er vitsen med å dekke spillerne bare rommet blir dekket? Da har jo ikke den 'aktive' spilleren så mange valg for å komme seg forbi. Veldig dårlig forklart her, men du vet at det ikke er min sterkeste side uansett, hehe.

Så kom spilledelen. Analin og jeg kom endelig på samme lag!! Jeg kan virkelig ikke huske forrige gang vi har spilt sammen! I 1. omgang måtte jeg spille sentralt på midtbanen - noe som jeg ikke er kjent med. Men i 2. omgang ble Linda keeper, og jeg fikk spille venstre ving; der jeg hører hjemme! Det gikk mye bedre. Jeg fikk til i alle fall ett løp (selv om jeg ble taklet - fikk ikke frispark though...) og et godt løp med Sara. Det var så moro! I de siste 5 minuttene fikk jeg krampe i leggen under en takling. Det gjorde så sykt vondt, og jeg lå og vred meg på bakken og visste hverken ut eller inn. Tone hjalp meg med å strekke ut, og den fadet sakte, men sikkert bort. Det var lykke at dette skjedde i slutten av treningen; jeg gikk jo ikke glipp av noen ting!

Nå har jeg akkurat kommet hjem og fått dusjet og spist litt mat. Krampen er så godt som borte, så jeg satser på at jeg er klar for en ny fotballtrening (+ ELIXIA-trening?) i morgen! Nikolas er på besøk, og han og Analin sitter i stuen og spiller gitar mens mamma og pappa hører på. Jeg får stikke og være litt sosial, jeg også!

Usminket og naturlig, akkurat slik som Gud skapte meg :)

Vi snakkes, kjære lesere!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!