Min første karakter i 3IDA = 6!!

En ny uke med nye muligheter er i gang igjen! Jeg bestemte meg for å holde meg positiv og sånn fra første stund, og det at jeg hadde på meg MOT-t-skjorta tenkte jeg kunne minne meg på det. Jeg vet det kan høres teit ut, men det blåser jeg rett og slett i.

Meg og MOT-t-skjorta!

Jeg hadde bekymret meg litt for treningsøkten på skolen; jeg har jo nettopp kommet tilbake fra sykdommen, og jeg visste jeg ville slite med hostinga mi hvis vi skulle drive utholdenhetstrening. OG: Jeg fikk ikke feil. MEN: Det var en herlig økt for det! Vi løp 100-metere, og det er jo bare gøy! Dessuten fungerte det slik at vi løp hardt i noen sekunder før det var pause i flere minutter. Jeg har jo alltid lurt på hvor fort jeg egentlig løper, og nå fikk vi jo tatt tiden også! Da det var tidtaking, løp jeg mot to gutter. Det endte med at én av guttene løp fra meg til slutt (alle tre lå egentlig ganske likt til de siste 30 meterne), mens jeg fikk den andre gutten like bak meg; jeg kom på 2. plass. Siden læreren bare hadde én stoppeklokke som funket, tok hun bare tiden til førstemann i mål. Jeg var jo like etter, så læreren regnet med at jeg fikk rundt 13,57 - som ble målt opptil karakteren 6!! Herlig tilbakemelding, altså! Men jeg skulle løpe 100-meteren til onsdag for å få en eksakt tid, så jeg får håpe jeg i alle fall ikke løper dårligere da, hehe.

Etter økten måtte jeg gå opp til ELIXIA for å dusje og skifte. Da begynte hosteanfallene igjen, og denne gangen var det virkelig ille. Jeg prøvde å jogge rolig, men fikk det ikke til. Jeg følte meg ikke noe bra, og nesten sjanglet meg bortover veien. Da jeg nådde toppen av elendigheten, brakk jeg meg, og jeg var like ved å kaste opp! Men heldigvis; jeg gjorde ikke det, og jeg følte meg myye piggere etter det også!

Alt i alt syns jeg dette var en fin økt. Jeg klarte meg relativt bra gjennom treningsøkten, noe som tyder på at jeg er godt på bedringens vei! Vel, kanskje ikke helt helsemessig, men jeg er fornøyd! Det kunne ha gått verre; at jeg måtte ha gitt meg midt i økten. Dette var jo faktisk den første karakteren jeg har fått i 3. klasse; karakteren 6! Og det er jo en god start på nok et hardt år!

Liker du å løpe 100-metere?
Hva er tiden din på 100-meter?


Ta vare på deg selv!
~ Bella

Kommentarer

  1. GRATULERER! Og det er veldig bra at du ser positivt på skole/utholdenhetstrening :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!