1. seniorkamp på over et år!

Nå er det helg!! Det er bare gått tre skoledager, og jeg går i underskudd av både næring og søvn, haha! Uff, jeg må skjerpe meg.

I går spilte jeg min første seriekamp på over et år! BORTE mot Hallingdal; brukte seriøst flere timer på å komme oss til og fra kampplassen enn selve kampen! Selv om det var gøy å spille, følte jeg ikke at fikk til noen ting. Min greie er å løpe rask ned på siden og legge inn foran mål. Jeg klarte å løpe ned på siden - til og med fra forsvaret deres - men jeg klarte ikke å legge inn gode innlegg. Det var utrolig frustrerende! Jeg merker at fotballegenskapene mine er blitt kraftig redusert. Det gode var at vi vant kampen 4-0, og jeg scorte 2 av dem! Men seriøst; det kunne alle ha gjort.

I fotballkampens store hete. Jeg er i nr. 13!

I dag hadde jeg planlagt å sove lenge, men ble selvfølgelig vekket av Analin og gutten hennes i rommet ved siden av. Typisk; det er akkurat denne dagen jeg trenger mye søvn for å catche opp de timene jeg ikke fikk i uka. Det kan hende det er derfor jeg virker litt gretten på måten jeg skriver, haha! Sorry, skal skjerpe meg nå.

Skolen er fullt i gang igjen, og vi har allerede fått lekser og fått vite de nærmeste prøvene. Jeg er veldig fornøyd med lærerne jeg har, selv om jeg syns det var utrolig synd at jeg mistet norsklæreren jeg hadde i fjor. Jeg får prøve å se positivt på det, og gi den nye læreren en sjanse! Han skulle teste ut våre norskkunnskaper, og da han ba oss om å bøye "synast" på nynorsk, rakk jeg opp hånda og tok den på strak arm: Å synast - synest - syntest - har synst. Da sa norsklæreren at det var imponerende at jeg kunne det! Det var jo litt gøy da.

Hva skal du gjøre i dag?
Peace out!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!