Merkverdig debut med luftgevær!

I dag har jeg hatt skikkelig vondt i magen. Ikke I magen, men rundt. Bare jeg holder hendene på siden, rett over hoftene, kjenner jeg smertene godt! Hvorfor, spør du? Har du noen gang prøvd den tunge rockeringen med tagger? Vel, jeg tok rundt tre minutter hver vei. Det første minuttet stønnet jeg som søren, og jg hadde mest lyst til å bare legge den fra meg. Men jeg følte det var for kort, og jeg ville stå sangen ut (hørte altså på musikk). Og gjett om jeg klarte det!! Da jeg skulle bruke rockeringen den andre veien var det ikke så tungt som den første gangen, jeg måtte bare tenke mer da jeg rocket. Det gikk ikke så automatisk lenger, hehe. Men jeg klarte meg der også, så jeg er fornøyd! Jeg har jo ikke trent magemusklene på skamfullt lenge, så det var jammen på tide!


Rockeringen jeg brukte. Dette er den største og tyngste av dem alle!

I kveld hadde vi en skytekonkurranse med luftgevær i gården! Nabogutten, faren hans, pappa, mamma og jeg. Det var skikkelig artig! Jeg slet litt med å komme i gang, for jeg visste ikke helt hvor jeg skulle sikte. Jeg var den siste av oss til å treffe skyteskiven! Heldigvis gikk det bedre etter hvert, og jeg lærte meg endelig hvor jeg skulle sikte hen. Da lå jeg faktisk plutselig blant toppen! Så, under skytekonkurransen kom jeg faktisk på en sterk 2. plass - bare ett poeng bak faren i nabohuset! Jeg ble kjempefornøyd!

Jeg sikter mot skyteskiven!

Mine fem skudd!! Ikke verst, eller hva? Merk: Hullet øverst til venstre er merket til spikeren som holdt skyteskiven oppe - det hadde virkelig vært for dårlig til å være sant; den er jo laangt fra de andre skuddhullene mine!

Har du noen gang skutt med luftgevær på blink? Ev. hvordan gikk det?

Peace out!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!