Forsmak på fhs-livet!

Jeg har dratt til en folkehøgskole. Jeg har møtt og hilst på lærerne og noen stipper. Jeg har sett elevene som smiler beskjedent når du går forbi. Jeg har vært på "velkommen"-møtet der tårene presset seg på i øyekroken, både fordi jeg gleder meg så mye til å starte, samt lengselen jeg vil få til familien min. Med andre ord har jeg opplevd hvordan den første skoledagen på en folkehøgskole er! Det eneste som skilte seg ut i sammenlikning med meg i forhold til de andre elevene, var at jeg dro hjem igjen samme dag.

Det blir nesten vanskelig for meg å fortelle hvem som gledet seg mest. Det er jo Analin som skulle starte på skolen, men jeg gledet meg også helt utrolig til å se hvordan det var der!

Analin startet på Sunnmøre fhs i går, og siden vi bor langt nede i Østlandet hadde vi en god og lang kjøretur foran oss. Det gikk veldig greit, for jeg tok reisesyketabletter og sov derfor mesteparten av turen. Vi stoppet en gang på en liten kro for å få oss noe og spise, men flate, så vond den maten var! Til og med vaflene var ille - la meg sitere mamma; "hvordan går det an å lage SÅ vonde vafler?? Det er jo en kjempelett oppskrift!" "Jaja, vannet var i alle fall godt, da", la jeg til. Haha, som vi lo - skulle meg ikke forundre om innehaverne hørte oss!

Siste photo shoot før vi kom frem til skolen.

Omsider var vi vel fremme på skolen. I og med skolen har tidligere vært et hotell, var det stor kvalitetsstandard på bygget; det var nydelig! Analin fikk et kjempefint rom med en fantastisk utsikt utover Sunnmøre! Romvenninnen hennes kom fra Equador, og hun virket kjempekoselig! Etter å ha sett oss rundt på skolen, hilst på noen lærere og elever, var det tid for en samling. Her holdt rektoren tale, vi ble kjent med alle linjelærerne og stipendiatene, og det ble sunget mange sanger. Det virket kjempebra her!

Utsikt fra Analins veranda- JA; VERANDA!!!

Så var tiden kommet for å dra hjem igjen. Det var med et tungt hjerte jeg måtte se Analin stå igjen ved parkeringsplassen mens mamma, pappa og jeg dro vår vei. Men jeg unner henne dette året. Jeg er sikker på at hun kommer til å ha det supert her - førsteinntrykket mitt sier det - og jeg gleder meg på hennes vegne.

Siste blikk av Analin, tatt fra bilruten.

Jeg lærte mye denne dagen. Jeg må huske å gripe alle mulighetene jeg får dette året. Jeg skal være åpen for alt og mot alle, og jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker og at de skal bli kjent med meg! Dessuten fant jeg ut at jeg må ompakke baggene mine; etter å ha sett på garderobeskapene på rommet til Analin, har jeg nok tatt med meg for mye, hehe. Får vel bare komme i gang så fort som mulig...

Noen gode forslag til hva jeg kan ta med meg til min start på Haugetun Folkehøgskole?

- Bella.

"The future belongs to those who believe in the beauty in their dreams"

Kommentarer

  1. SV: Det skjønner jeg, men var nok godt å være med Analin (og resten av familien) på tur! Ah, så koselig :) Vi så dere synge rundt 18:45, så dere var med oss :D
    Jeg også! Hun er helt fantastisk! Haha. Lina kom mot oss som stod ute på trappa for å si det var oppstilling, så snur bare Frida seg mot Linn Therese og Maren (+ noen til kanskje).Mens hun skriker som hun gjorde før "Det er oppstilling!" Så trekker hun seg helt sammen og bare rygger, mens hun da kommer på at det ikke var hennes oppgave! Jeg lo så mye at jeg måtte sette meg ned...
    Arild holdt den :)

    Stemmer, jeg viste jo egentlig det... Det skjønner jeg at du er! Men går nok veldig bra skal du se :)

    Så fint å lese hvordan du også så på dette! Det må være vanskelig, men samtidig så skal dere nå få leve livet uten den andre! Bare tenke på deg selv og du skal slippe å hete Analin :) Det blir nok fint, selv om dere nok kommer til å savne hverandre masse!

    SvarSlett
  2. Hei jenta mi :)
    Nå har jeg akkurat kommet inn igjen etter å ha vært på en lettere fjelltur med skolen! Spenstig, og det gikk bra! Var bare litt vondt i knærne på nedturen igjen. Skal spise nå! Skriver mer etterpå på bloggen min, om jeg rekker.
    Må bare si: Det er heelt fantastisk her :D Gleder meg til å høre referat fra deg til tirsdag ;)
    Love!

    SvarSlett
  3. Dette var koselig!!!! :D Åh, tenk så mye vi er forandret siden den gang..

    SvarSlett
  4. Ja, tenke seg til! Mye som er forandret, og mye som vi har vokst på! Livet har på en måte blitt mer virkelig. Du som snart ferdigutdannet lektor, og jeg som nyutdannet sykepleier med fast stilling på sykehjem. Tiden har gått fort. Dette var koselig å lese igjen! :) <3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!