Herlig SSS-time!!

Dagens SSS-time begynte med å fremføre de sangene vi skulle ha øvd på til i dag. Det gikk veldig fint. Deretter gikk vi over til litt teori om noter og pianospilling. Mye av det vi gikk igjennom hadde jeg kunnskap om fra før av, men jeg lærte likevel noe nytt. Jeg brukte tiden min godt, og stilte Berit (læreren min) spørsmål hver gang jeg kom på noe. For de som kjenner meg, vet man at jeg kan ofte ha mange spørsmål på lur. Det er jo slik man lærer, og jeg ble kjempefornøyd med hva jeg fikk lært i løpet av denne timen!

Da vi skulle gå i gang med pianospillingen, gikk Charlotte og jeg til et eget rom og begynte å spille litt. Her hjalp jeg henne med å lete seg frem på pianoet, og det var så herlig å kunne føle seg til nytte! Hun spurte meg om jeg ville være med å øve mer pianospilling i kveld sammen med henne, noe jeg selvfølgelig ikke ville si nei til! Det føles så godt at noen ville spørre meg om å være med på noe. Det føles så godt at andre er interesserte i å være sammen med meg.

Så, i dag har jeg blitt bedre kjent med Charlotte. Jeg har faktisk nevnt henne tidligere i bloggen min - det var hun som Anders presenterte meg for under en Skype-samtale. Hun er ei kjempekoselig jente som faktisk også har ei tvillingsøster (men de er toeggede, da). Vi stakk sammen bort i butikken siden hun skulle kjøpe seg noe, og der møtte vi Kris og Fredrik (også fra SSS-linja), og vi alle slo følge sammen tilbake til skolen.

Nå har jeg akkurat spist middag, og jeg er så trøtt og sliten. Tenker meg jeg tar en liten power nap før jeg stikker ut på løpetur sammen med Kris'ene (ev. også Charlotte). Det var gode turmuligheter i skogen ikke så langt ifra, så vi tenkte vi skulle prøve å finne dette stedet. Jeg gleder meg!

Jeg beklager for ingen bilder eller godt system i dette innlegget. Jeg vil bare få lagt meg nedpå en liten stund før jeg stikker og trener. Legger inn bilder senere, altså!

- Bella.

Kommentarer

  1. Jeg blir så glad for å høre at du trives på skolen, Anabel. Du fortjener dette så sykt mye :) Kos deg masse, og nyt tiden fullt ut! Du er så bra :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!