Ferdig på jobb, besøk straks!

Vel, vel! Da var jeg ferdig med arbeidsdag som varte i 9 1/2 time! Digg å tenke på at det blir penger ut av det. Jeg føler meg overraskende lite trøtt nå, men det kommer jeg nok til å merke utover kvelden...

Jeg fikk lest innlegget av det jeg skrev inn om Norway Cup i Bygdeposten, og jeg syns det var et fint lite innlegg. Litt moro at bildet av Analin og meg fra OD-dagen i fjor ble tatt med i denne sammenhengen (kanskje noen kjente igjen det lille runde klistremerket på t-skjorten min?), men den passet jo faktisk ganske godt med siden jeg hadde på meg MOT-tskjorten. De tidligste kundene jeg møtte på Rema 1000 i dag, fortalte at de hadde sett meg i avisen, og det var jo egentlig litt koselig at de hadde latt merke til det!

I dag jobbet jeg for første gang med Ingeborg! Det var virkelig koselig å jobbe sammen med henne. Hun startet i juni, så nå var det ikke jeg som var "nybegynneren" lenger, hehe. Jeg kunne til og med hjelpe henne med noe hun lurte på! Jeg fant det veldig staselig. Og så føltes det så godt å være til hjelp!

Jeg møtte forresten ikke så mange kjente folk i dag (vedr. forrige innlegg). Vel, jeg kjente igjen mange stamkunder som jeg pleier å ta en hyggelig prat med. Jeg så Emil, men han kom ikke til kassen min, så jeg fikk ikke hilst på ham før han stakk igjen. Onkelen min stakk også innom, samt en tidligere klassekamerat, så jeg fikk snakket litt med dem også mens de fikk pakket sammen varene sine.

Nå får jeg besøk om 20 minutter, så jeg får stikke og ta en dusj nå. Jeg merker det vil bli deilig! Jeg håpet på å rekke en liten joggetur, men tiden strakk ikke til. Jeg får ta en ekstra hard treningsøkt i morgen!

Vi skrives!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!