Koselig middag med Line!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha spist middag på Tyrifjord Hotell med Line, en lærer jeg hadde på barne- og ungdomsskolen. Jeg har nemlig hatt god kontakt med henne opp gjennom alle årene på videregående. Mens jeg har oppdatert henne om hvordan livet mitt er, har hun snakket litt om hennes. Jeg har virkelig satt pris på at vi har holdt kontakten, og at jeg har blitt kjent med henne.

Etter en stund tok Line frem en liten smykkepose og rakte den til meg. Jeg åpnet den og fant et søtt lite armbånd og en nydelig ankellenke! Hun fortalte at hun hadde kjøpt det da hun var i Kreta, og jeg kunne ikke få meg til å tro at hun hadde kjøpt det til meg! Helt utrolig, jeg hadde ikke ord - ble faktisk nesten stum (flaut nok). Jeg hadde jo laget en liten gave til henne også, men den var mer enkel - yet personlig. Den virket så mye kjedeligere enn det hun hadde gitt meg, men det så ut til at hun ble glad for den! Det varmet meg, for jeg hadde brukt noen timer på å lage den, hehe.

Det var virkelig koselig å møte Line i dag, og jeg har jo alltid ønsket å se henne igjen etter at jeg hadde henne som lærer på ungdomsskolen. Jeg ser henne likevel ikke bare som en lærer jeg har hatt; hun er blitt noe mer for meg. Hun betyr så mye mer for meg. I løpet av årene på videregående hjalp hun meg gjennom mine vanskeligste tider, og hun fikk meg til å lysere på livet - og meg selv - noe jeg er henne veldig takknemlig for! Jeg er kjempestolt og glad for å kunne være hennes venn, og jeg håper vi ikke mister helt kontakten selv om jeg stikker vekk til andre deler av Norge når jeg skal begynne å studere.

Nå vil jeg se en film! Eller en ny episode av "Little House on the Prarie", hehe. Jeg så en episode tidligere i dag, og jeg begynte å gråte. Den var så rørende og nydelig! Og den vakre innledningsmelodien har jeg selvfølgelig fått på hjernen. Jeg vet dette er en litt eldre serie, men jeg syns likevel den er verdt å få frem på tv-skjermen igjen!

Ta vare på deg selv!
~ Bella.

"A friend is someone we turn to, When our spirits need a lift. A friend is someone we treasure, For our friendship is a gift."

Kommentarer

  1. Ååh, høres så utrolig koselig ut, Anabel :) Jeg er kjempeglad for å høre at du hadde det hyggelig! :)

    Jeg har ikke sett deg nå etter at jeg kom hjem fra jobb i kveld (hadde en utrolig bra arbeidsdag!), men hvis du har lagt deg, ser jeg fram til å snakke med deg, og se de nye smykkene dine i morgen!
    God natt, søte deg :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!