Jobben kaller!

Klokka er nå kvart på sju, og jeg starter på jobb om 45 minutter. Det er lenge siden jeg har stått opp så tidlig som dette, merker jeg!

I går møtte jeg Sunniva, og det var så utrolig koselig å se henne igjen! Først kom hun til oss via sykkel (hun er så sprek at jeg blir helt grønn av misunnelse), og pratet sammen og så en nydelig film; "P.S: I love you". Mot kvelden begynte det å regne, så vi bestemte oss for å kjøre henne hjem og bli litt over hos henne. Her spilte vi kortspillet Boms og president (og tør jeg skrive hvem som eide spillet...?) , plukket litt jordbær ute i en stor åker, og så en ny film; Prime. Jeg hadde en virkelig fin dag i går sammen med Sunniva og Analin. Jeg er så glad i dem!

Forresten; les Bygdeposten i dag! En venn av meg som jobber i avisen spurte om jeg ville skrive litt om hvordan det var å jobbe på Norway Cup for MOT, og jeg kunne jo ikke si nei til det! Hun fortalte meg at det ville komme i avisen i dag, og jeg er spent på hvordan det ble! Jeg får lese det i pausen min.

Vel, nå burde jeg vel komme meg til jobb. Det er bare å stikke innom, det hadde gledet meg å se noen kjente fjes. Jeg skal jobbe til klokka fem, så du har plenty of time for å komme over en gang!

Take care!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!