Ukesoppdatering i bilder!

I forrige uke var jeg på farten hele tiden! Først stakk jeg på nesten spontan-besøk til Ida før jeg var i Oslo hvor jeg jobbet på MOT-standen på Norway Cup sammen med Anne-Marthe og Analin. Da vekslet vi mellom å "bo" i leiligheten til Anne-Marthe og på hybelen min. Her kommer en oppdatering over hva som har skjedd uken som nettopp har passert!

Besøke Ida i Ørje!

Koselig besøk hos Ida!

Dette bildet tok jeg på min snapchat, derfor kan du se teksten over, hehe. Marianne visste faktisk ikke at jeg skulle komme, så jeg kom som en overraskelse for henne! Hun ble helt målløs da hun så meg, hehe! Moro. Det var utrolig koselig å se begge to igjen.

Ida og Marianne på tur med hunden!

Vi gikk også tur med hunden hvor vi møtte Idas imøtekommende og hyggelige bestemor! Det å gå tur med hunden ga meg også en ny lyst til å skaffe meg en hund når jeg skal bosette meg! Hund er en koselig skapning, en god venn og treningsmakker, samt at den hjelper deg med å lette fokuset fra det hverdagslige trange og selvsentrerte synet man ofte kan falle i.

Takk for en fin helg, jenter! Jeg håper vi får samlet jentegjengen og få et nytt møte med de andre jentene også i Oslo til høsten en gang!

MOT-stand på Norway Cup!

Selve MOT-standen vår!

De fantastiske gutta; Martin og Mats! De er faktisk så herlige!
Jeg håper vi får til å møtes utenom NC en gang.

I år, som i de siste fem årene (om ikke flere!) var jeg - sammen med Anne-Marthe og Analin og de andre trofaste og herlige MOT-folkene - på Ekebergsletta hvor vi var MOTs ikoner! Jeg husker da jeg kom frem på sletta, ble jeg med ett grepet av en lykkelighet som inntok i hele meg; alle de gode minnene med vennene mine herifra, samt hele settingen tok plass i minnet mitt igjen. Den var helt fantastisk! Årets MOT-eventyr var i gang igjen!

MOTs populære aktivitet med en stuntmann fra Hollywood!

Glad for å være tilbake på sletta igjen!

I motsetning til de siste årene på MOT-standen, hadde vi ikke det populære pengeslottet som barna stelte seg i lange køer for å prøve. I år hadde vi noe som var langt mye kulere enn det! Den 6. september har en ny film, "De tøffeste gutta", kinopremière, og i den anledning fikk MOT besøk av noen fra filmteamet bak denne filmen! Det var blant andre jenta bak en av hovedrollene, Regine Stokkevåg Eide, og en stuntmann fra Hollywood, Tyrone, som stakk innom! Tyrone ble også den som skaffet MOT-standen popularitet; med tittelen "Tør du prøve deg mot en ekte stuntmann?!" fikk småbarna til å komme løpende til teltet vårt, hehe! Det var utrolig moro. Først var det Regine som instruerte barna til å "slenge" Tyrone i bakken, men etter hvert fikk jeg den store ære av å overta hennes rolle! Etter å ha lært meg teknikken, gikk resten som fot i hose. Dette var virkelig spennende! Jeg syns det var utrolig bra at MOT fikk besøk av disse folkene, og Tyrone var en utrolig hyggelig og morsom kar! Jeg må prøve å få med meg noen som vil se denne kinoen sammen med meg i Oslo når premièren står for døren! Nedenfor kan du se vårt lille stunttriks:

Dette er stunttrikset sitt, dette!

Kvalitetstid med Oslo!

Pinnsvinet og moi!

Da vi ikke jobbet på MOT-standen på Norway Cup fikk vi muligheten til å bli bedre kjent med Oslo. Vi lå over noen dager hos Anne-Marthe i boligen hun har sammen med Martin, forloveden hennes, og mens vi satt og så på en (forferdelig deprimerende) film, så vi et lite pinnsvin rett utenfor vinduet! Analin og jeg spratt ut for å ta en nærmere titt på denne krabaten, og den var så nydelig! Vel, piggene var overraskende harde, så det var jo klin umulig å stryke den på ryggen, hehe. Men vi fikk iallfall tatt en liten photo shoot!

Vakker  fra hybelrommet mitt!

Vi lå også over et par netter på hybelrommet mitt også, og det var så spennende å bruke hybelen min som et tilholdssted for første gang! Jeg trives faktisk så godt her. Likevel var vi ikke her så mye; vi var for det meste på farten hele tiden, så dette ble bare et sted hvor vi la fra oss sakene våre og en plass hvor vi sov før vi var ute på vandring igjen.

Gode treningsmuligheter ikke langt fra hvor jeg bor!

En morgen da jeg våknet opp på hybelen min, tok jeg meg en liten tur ut i nærområdet for å sjekke om jeg fant noen fine turstier. Jeg visste jo at både Vestre Gravlund og Frognerparken befinner like i nærheten, og her er det jo absolutt fine grøntområder! Etter en liten gåtur fant jeg frem, og turstiene var akkurat slik jeg hadde ønsket; ikke hardt underlag, men perfekt for noen som har teite knær! Jeg merker jeg gleder meg til å utforske disse områdene bedre når jeg ordentlig flytter hit.

Mektig dessert på Peppes!

I år bestemte MOT-lederne at vi skulle ha en koselig avslutning med alle som hadde stilt opp og vært med på MOT-standen. De spanderte både pizza, drikke og dessert på oss alle sammen! Jeg syns det var utrolig koselig at de ville stelle i stand så mye for oss, og det ble en veldig hyggelig sammenkomst. I tillegg holdt Bård en hyggelig liten tale for oss: "Det er mange som kunne ha fått betalt for å være med på dette, men det store er når dere - helt frivillig - velger å være med å bidra på MOT-standen år etter år! Dere betyr mye for oss." Jeg skal innrømme jeg ble litt rørt av hva han fortalte. Det er jammen godt å føle seg verdifull for noe. Deretter fikk hver av oss to gavekort på Peppes der hver hadde en verdi på 250 kr! I tillegg fikk jeg også MOT-topp og MOT-solbriller i år! Jeg føler meg så takknemlig for at jeg har fått denne fantastiske muligheten til å bidra for MOT hvert år. Det er jo like moro hver gang! Og det at MOT-lederne faktisk setter pris på det vi gjør, er jo bare en varm bonus oppå det hele!

Analin og meg!

Chill på Operataket!

Klare for kino i 3D!

Så var det tid for den siste dagen i Oslo for Analin og meg, og da måtte vi tilbringe en ganske så spontan dag i Oslo. For å få tiden til å gå, stakk vi først hjem til Anne-Marthe. Deretter gikk turen videre til Operataket og andre plasser i Oslo sentrum hvor kjøpte litt mat og bursdagsgave til mamma, før vi stakk på kino. Vi valgte å se på Monsteruniversitetet, og det var en helt grei barnefilm. Joda, den hadde sine gullkorn her og der, men dette er nok en film jeg bare ser én gang. Det har nok noe med alderen å gjøre også, hehe.

Samme kveld fant vi veien tilbake til hybelen min, pakket bagene våre og dro hjem igjen til Modum. Alt i alt syns jeg dette har vært en utrolig spennende og flott tur til Oslo i år igjen hvor de samme tankene og følelsene som kommer hvert år finner veien rett tilbake til meg. Takk til alle som har vært med på å gjøre denne turen så bra som den var! Vi sees igjen til neste år.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!