Miinireunion Haugetun '12!

I dag gikk jeg rundt i Oslo alene for første gang! Det ble likevel ikke så lenge; jeg skulle nemlig treffe Henriette, Lise og Maiken og henge sammen med dem i dag! Åh, som jeg gledet meg til å se dem igjen - jeg hadde jo ikke sett dem siden reunion! Vi hadde planlagt å møtes på Aker Brygge, og etter å ha sjekket kartet på et informasjonssted, fant jeg veien dit etter å ha brukt en omhyggelig omvei, hehe. Heldigvis hadde jeg beregnet god tid, og jeg kom aller først - en halvtime før møtetid. Jeg satte meg ned ved en benk og nøt solen.

Da klokken nærmet seg 12, altså da vi skulle møte, kikket jeg spent rundt meg for å se om jeg så noen kjente fjes. Da fikk jeg øye på min gode venninne, Maiken! Jeg reiste meg opp og møtte henne. For et utrolig koselig gjensyn! Vi oppdaterte hverandre litt om livene våre, og ikke lenge etter kom de to siste jentene også. Det var så fantastisk å se dem igjen! Det har blitt så altfor lenge siden. Det som jeg syntes var så koselig var at vi fire alltid vekslet mellom å gå parvis sammen. Det medførte til at jeg fikk en hyggelig dialog med hver av dem, samt at alle virket interesserte i å være sammen med meg. For noen hyggelig jenter! Jeg håper vi klarer å holde kontakten videre også.

Kos i solen!
Fv: Henriette, meg og Maiken.

Er de ikke nydelige?
Fv: Lise, Henriette og Maiken.

Vi bestemte oss for å stikke opp på Akershus Festning, klare for en liten photo shoot! Utrolig koselig. Siden noen av oss ikke hadde fått oss en ordentlig frokost enda, bestemte vi oss for å kjøpe litt mat og kose oss i Frognerparken. Det var faktisk et godt stykke å måtte gå, og jeg fant fort ut at converse er virkelig ikke de rette skoene å gå lange avstander med. Men vi kom frem til slutt, og da vi fikk rastet oss ned på en fin og solrik plass på pleddet som smarte Henriette hadde tatt med seg, var det endelig tid for å få i seg litt mat!

Godt med mat!

Tiden gikk fort der vi satt og snakket sammen om alt og ingenting, og plutselig var tiden inne for at Lise måtte forlate oss. Heldigvis, for min del, skal hun også begynne å studere i Oslo, noe som vil si at vi kan holde tettere kontakt! Det ser jeg veldig frem til. Henriette, Maiken og jeg fortsatte vandringen videre til Vigelandsparken hvor vi så blant annet monolitten og den berømte Sinnataggen - finally! Hehe.

Posering foran monolitten!

Glade jenter!

Sinnataggen, jo!

Selv om jeg visste vi befant oss i nærheten av hybelen min, visste jeg likevel ikke helt hvor vi måtte ha gått for å finne riktig vei. Siden Maikens tog snart skulle dra uansett, bestemte vi oss for å utsette hybelvisningen min til en senere gang. Da har jeg jo iallfall noe å glede meg til! Henriette stakk etter hvert hun også, og jeg holdt Maiken med selskap til toget hennes skulle dra. Det var så lenge siden jeg hadde sett henne - alle tre, for så vidt! - så jeg ville bruke all mulig tid sammen med dem. Vi gikk nedover i Karl Johans gate før vi trasket tilbake til Oslo Sentrastasjon. Da jeg fikk sett at Maiken kom seg trygt på toget, bega jeg meg på hjemturen. Denne gangen via t-bane; jeg hadde for såre føtter til å orke å gå tilbake, haha.

Så var jeg tilbake på hybelen, og her er jeg nå! Jeg hadde egentlig tenkt på å trene i dag, men jeg sparer økten til søndag. Jeg merker jeg er sliten etter å ha gått så mye i dag, så jeg vil bare slappe av resten denne kvelden. I morgen går turen til IKEA sammen med Sunniva! Da må jeg få kjøpt inn noen små, praktiske saker. Sunniva måtte også en tur dit, så hvorfor ikke dra sammen? Hun hjalp meg faktisk med å kjøpe tv-benk på SKEIDAR i går! Sunniva er helt fantastisk, og jeg gleder meg veldig til å henge masse sammen med henne fremover!

- Bella.

"There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will."

Kommentarer

  1. Åh, skulle virkelig ønske jeg ikke var i Praha den dagen! (eller den uka, haha..) Ser ut som om dere hadde det veldig koselig!:) Så håper jeg det ikke blir lenge til neste gang!:)

    SvarSlett
  2. Det hadde vært så moro å se deg igjen, Guro!! Det er blitt så altfor lenge siden nå! Jeg har faktisk DVD'en din, "Bridget Jones' Diary" fra Haugetun, så da er vi jo nødt til å møtes:D Vi er jo ikke langt fra hverandre, så vi må jo få til noe snart:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!