"Fredelige minutt"

"Livet ditt
fortjener
fredelige friminutt."

Det var dagens ord som stod i kalenderen min. Jeg må ærlig talt innrømme at det nesten skremmer meg hvor mye disse "dagens ord" passer for hver dag. Ofte finner jeg meg selv omtrent måpe av forundring over at ordene beskriver nøyaktig hvordan jeg har det den dagen. Noen ganger passer de ikke i dagens begynnelse, men når jeg titter bort på ordene om kvelden, har de jammen meg fått en mening likevel! Helt utrolig, og denne gangen var heller ikke et unntak! Så langt ifra.

I dag har jeg nemlig lest og lest og lest og lest...... Jeg leste om anatomi og fysiologi, og siden jeg verken har hatt kjemi eller biologi på vgs - men takk og pris for at jeg har hatt treningslære! - ble stoffet om lag enda mer krevende for en hjerne som har vært "inaktiv" etter to år på folkehøyskole. Bare i løpet av denne dagen har jeg laget 14 sider med notater og figur- og molekyltegninger! Skolearbeidet gikk i non-stop fra klokken 9 i dag tidlig, med pause da jeg lagde middag, vasket og støvsugde rommet, satte på klesvask og hang den opp - men selv ikke da fikk jeg fred fra den dårlige samvittigheten som strengt telte minuttene hvor ikke ansiktet mitt var fordypet ned i anatomi-boken. Nå er klokken snart elleve, og jeg merker at hodet mitt er både slitent og ømt, så det er absolutt på tide å ta kvelden.

Heldigvis, i morgen har jeg tenkt til å trene på ELIXIA i Majorstuen, noe jeg gleder meg veldig til, før jeg skal på familietreff, noe jeg gleder meg enda mer til! Åh, jeg merker jeg smiler bare ved tanken på å se igjen familieslekten min igjen! Forresten; mamma har også bursdag i morgen!! Det skal bli så godt å se igjen både henne og pappa i morgen. Så får jeg håpe at jeg kan få de etterlengtede fredelige minuttene i morgen istedenfor - og at jeg kan være tilstede i dem også.

- Bella.

"Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!