3. skoledag: Fadderlekene!

Til tross for at jeg hadde fått meg bare rundt 5 timers søvn den natten, var det ikke så hardt å stå opp som jeg hadde fryktet. Denne gangen skulle vi møte i et nytt klasserom vi ikke hadde vært i før; jeg var derfor spent på om jeg ville finne frem. Heldigvis igjen traff jeg på Elen i inngangen til skolebygningen, og sammen med henne og venninnen hennes, Marie, trasket vi bort til klassrommet vi skulle til. Marie hadde også gått på Sagavoll sammen med Elen og Gyda, og hun gikk også sykepleien sammen med oss. Utrolig koselig å bli kjent med henne også!

I timene frem til lunsj hadde vi kurs i It's Learning. Det var ikke obligatorisk, men jeg ønsket å være med likevel. Selv om jeg hadde It's Learning på ungdomsskolen og videregående, syntes jeg det var greit å få litt instrukser på dette feltet igjen. Jeg lærte faktisk noen nyttige tips som jeg ikke hadde tatt i bruk tidligere som jeg kan dra god nytte av mens jeg bruker dette lærerverktøyet! Under disse timene ble jeg også kjent med en ny student; Jostine! Hvor gøy det var å utvide kjennskapskretsen min her på skolen for hver dag som gikk!

Etter lunsj hadde vi veiledningstimer. Det vil si at faddergruppen min satt sammen på et grupperom sammen med et par lærere/veiledere og vi ble bedre kjent med hverandre. Her fortalte alle sammen litt nøyere om seg selv og hvorfor vi hadde valgt sykepleie som veien videre. Det var noen spennende timer, og det var interessant å høre alle de forskjellige livshistoriene til hverandre. I siste time fikk vi forberede oss til en presentasjon vi skulle ha for resten av klassen på fredag. Gruppen vår ble delt i tre mindre grupper og fikk hvert vårt begrep som vi måtte forklare og knytte til sykepleie. Gruppen min, bestående av Elen, Marie og Hanne og meg, fikk begrepet "yrkesetikk". Et spennende begrep som var en fin utfordring så tidlig på den aller første skoleuken!

Da skoledagen var over skyndte jeg meg opp på hybelen og la fra meg sekken før jeg gikk tilbake til skolen og møtte vennene mine fra faddergruppen; da var det på tide å traske mot Frognerparken for å være med på fadderlekene!

Først var det grilling i regi av fadderne; de stilte opp med pølser og all slags diverse for oss studenter! Jeg satte meg sammen med Elen, Stine, Hanne, Elise, Hanne og ei annen jeg ikke husker navnet på, hehe. I tillegg kom fadderne våre, Sindre, Lise og Kaia, og satte seg med oss en gang i blant. Vi hadde det veldig koselig og sosialt i hverandres selskap!

Koselig samvær i Frognerparken! Fv. Stine og Elen.

Fv. Hanne (som jeg har blitt best kjent med), Elise og ei jeg ikke husker hva heter..

Hanne og meg.

Så var det tid for fadderlekene! Jeg ville ha sammenliknet dem med Heggen Gospels "tensingske leker" (små og sosiale konkurranseleker), og det var mange artige aktivitetsposter. Vi måtte blant annet få alle inn under én paraply, smake på noe med bind for øynene, lage kleslenke av det vi hadde på oss, lage en menneskelig pyramide og mange andre. Det var morsomt og underholdende, og vi kom faktisk på en god tredjeplass av alle de forskjellige lagene som var med!

Hjem til hybelen igjen slo jeg følge med Oda og ei annen jente. Stine ble også med oss, men hun forlot oss for å komme til Majorstuen og tok banen hjem derifra. På veien hjem begynte vi tre, altså Oda, den andre jenta jeg ikke husker hva heter og jeg, å prate om at vi måtte utnytte det at vi ikke bodde så langt fra hverandre; Oda bor i naboblokken, mens den andre jenta og jeg bor i samme studenblokk! Vi foreslo derfor at vi kunne møtes for å lage middager sammen, og ellers også bare gjøre aktiviteter sammen. Hvor koselig var ikke det!! Jeg håper virkelig vi får til noe sånt sammen, det hadde vært så fint å skape et godt miljø utenfor skolen også!

Da jeg kom hjem var klokken blitt 20:15. Jeg så over kjøkkenet og sjekket at alt var pent og ryddig før jeg stakk inn på rommet mitt. Endelig - på altfor lenge - kunne jeg slappe av. Jeg kunne sette meg ned på stolen, suse foran dataen og ta livet med ro! Likevel var jeg så sliten av de foregående dagene at jeg uansett hadde tenkt til å legge meg tidlig. Jeg ringte hjem til mamma og pappa og oppdaterte litt om det som hadde skjedd i det siste og oppdaterte meg på nettsidene før jeg la meg i en god natts søvn.

Det var den tredje dagen, og nok en gang hadde jeg blitt kjent med flere nye mennesker! Det var Marie, Jostine, Hanne og den jenta som bor i samme studentblokk som meg, hehe. I tillegg dannet vi oss en slags "middagsgruppe" som jeg håper vi får tatt i bruk senere!

- Bella.

"Friendship is like peeing your pants. Everyone can see, but only you can feel its warmth."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!