Oppsummering august 2013.

Månedens høydepunkt: Å vite at jeg har nære og kjære slektninger her i Oslo som vil meg vel.

Månedens nedtur: Tomrommet jeg føler inne i meg som vanskelig fylles opp.

Månedens komplimenter:

"Du hadde så fint hår!"

"Da vi så deg stå der på plassen var vi stolte av å ha deg i familien vår."

"Anabel, jeg tror ikke jeg har sett deg så pen som nå."
"Ja, du blomstrer!"


Månedens ord: Jeg var med på en andakt i et kor som en prest holdt. Hun snakket om hvor viktig det var å finne en dyp glede. Ikke bare syns jeg det var en bra andakt, men jeg følte jeg virkelig trengte den. Enda leter jeg etter det som gir meg denne dype gleden.

Månedens modigste hendelse: Da jeg stod for mitt valg å ikke drikke alkoholholdige drikker selv om de andre rundt meg gjorde det, noe som gjorde at jeg følte meg både stemplet og satt i en bås.

Månedens gullkorn:
Charlotte: "Jeg kommer fra Nord-Norge."
Meg: "Å, jeg kjenner også noen fra Nord-Norge! Vet du hvem Cristina ******** er?"
Charlotte visste jo ikke det, da; det var ganske lang avstand mellom dem også, hehe. Noen ganger lurer jeg på når jeg skal lære meg til å tenke før jeg snakker.

Månedens mest spilte låt: Jeg har funnet ut at Youtube-videoene Yiruma golden collection I og II fungerer helt kongebra som bakgrunnsmusikk når jeg leser lekser! De er instrumentale, og jeg blir derfor ikke ukonsentrert av en eventuell sangtekst eller -stemme. Jeg har fått en spesiell forkjærlighet for sangene "Passing By" og "Wait Here". Her kan du høre Yirumas golden collection I, det er iallfall den jeg liker best av begge to.



Månedens mest leste blogginnlegg: "5. skoledag + nåtid."

Månedens bilde:


Bildet i seg selv virker egentlig kanskje litt rotete uten noe særlig motiv, men bildet gir meg så gode følelser og minner. Dette bildet er nemlig tatt fra begynnelsen av tiden hvor jeg flyttet inn på hybelen min i Oslo. Det var nydelig og herlig solskinnsvær opptil hver dag, og spenningen som lå rundt studiestart lå og ventet spent i kroppen min. Det er min flotte mamma som også er på bildet - noe som gir meg en følelse av varme og trygghet.

Helt til slutt vil jeg ønske Analin; min fantastiske og beste tvillingsøster og min bedre halvdel, en storslagen og flott tid i Frankrike - hele 7 uker! Jeg er så utrolig glad i deg, og jeg er stolt av deg og det du har utrettet de siste dagene i Bergen!

- Bella.

"You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your mind to the things you don't want to feel."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!