Tann(kjøtt)verk.

TYPISK at smertene skulle komme i dag. Vel, jeg kjente dem i går også, men de er om lag enda verre i dag. Dere skjønner; for noen uker siden trakk jeg en tann helt innerst til høyre i nedre del. Den lå så godt til at tannlegen måtte dele den i flere biter og trekke dem ut hver for seg. Etter en time var tannen ute, og tannlegen sydde sammen tannkjøttet hvor tannen hadde ligget (du kan lese om dette HER). Nå virker det som om tannkjøttet har åpnet seg igjen, og jeg får vondt hver gang jeg biter sammen tennene (hvilket jeg heller ikke helt klarer), jeg klarer ikke å gape ordentlig, og det gjør vondt å svelge. Det medfører jo selvfølgelig til at jeg ikke klarer å si S, det gjør vondt å snakke, og jeg kan heller ikke spise "hard" mat (så jeg spurte om å få suppe til middag i dag) - noe som kommer i tillegg til den konstante smerten jeg uansett har.

Det som er så TYPISK med at smertene kom i dag, er at klassen skal holde huskonsert i kveld. For en som får vondt av å åpne munnen, samt at jeg lesper på S'en, blir dette ganske utfordrende. Selvfølgelig blir det jo ekstra moro å synge "thiS iS my grown up ChriStmaS liSt" hvor jeg er solist. Ja, dette blir nok spennende.

Heldigvis har jeg paracet på rommet, så jeg skal nok klare meg likevel. Tar jeg en like før konserten satser jeg på at det går bra. Ønsk meg lykke til, da!

- Bella.

"Be strong now, because things will get better. It might be stormy now, but it can't rain forever."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!