Harry julehandel.

Aller først vil jeg bruke et lite avsnitt på å gratulere min kontaktlærer fra videregående, Ole Tom, med bursdagen hans i dag! En så dyktig og omsorgsfull lærer må man lete lenge etter. Heldigvis har jeg funnet flere her på denne skolen også!

I dag har klassen vært på julegaveshopping i Sverige - i skoletimene, og læreren vår kjørte oss! Jeg har det greit digg her på folkehøyskolen, hehe... Jeg sier det bare. Vi fikk kun to timer i Sverige, men jeg utnyttet denne tiden godt! Jeg fikk kjøpt noen julegaver og lagde meg noen ideer til andre gaver, men fortsatt sliter jeg med noen. Likevel føler jeg meg godt på vei nå!
Kobling
I tillegg var det SKIKKELIG salg i en klesbutikk. Jeg kjøpte meg en fin overdel som hadde en verdi til 350 kr, og en søt kjole til en verdi til 300 kr - gjett hva jeg måtte gi for dem?? Du gjetter det aldri: 30 kr hver!! Utrolig, jeg sier det bare.

Om en time skal klassen min igjen ut på en utflukt. Vi skal nemlig bort til en kirke og høre en vakker konsert av "à cappella"-gruppen Puls. Jeg gleder meg veldig, de skal visstnok være flinke! Dessuten er jo alt jeg gjør i lag med klassen min fantastisk. Jeg får virkelig ikke sagt nok hvor glad jeg er i klassen min! Åh... :)

Nok om det; her er forrige ukes ukerevy: http://www.haugetun.no/revy/uke-48-fotballkamp-lt-og-kakebakingskonkurranse-122.aspx

Til slutt må jeg fortelle noe spesielt som skjedde i dag! Vel, det var iallfall spesielt for meg, så kan du synes hva du vil. Da jeg skulle ut av spisesalen etter en god middag, kommer ei fra kjøkkenpersonalet bort til meg og sier: "Du er så nydelig, du! Har du en tvilling?" Skal si jeg ble forfjamset. Hun fortalte hun ikke visste at jeg hadde det fra før, og fortsatte med å fortelle at hun hadde selv et tvillingpar. Vi hadde en koselig liten samtale, der hun fikk frem at hun hadde sagt til hele kjøkkenpersonalet at jeg var så søt. For ei utrolig hyggelig dame! Samtalen avsluttet med at hun sa det var koselig å prate med meg. Tenk det; skal si at et smil festet seg på ansiktet mitt lenge etter jeg hadde forlatt den matsalen!

Ha en strålende kveld!
- Bella.

Kommentarer

  1. Woow .. nice post .. you friend?
    Do not forget to visit my blog ..?

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!