1. dag i juleferien.

I dag er det, som skrevet, den første dagen i juleferien, og det sier virkelig sitt: Jeg har ikke gjort NOE fornuftig i hele dag! I alle fall ikke noe "Anabel-fornuftig" (den er dyp - orker ikke å forklare). Jeg har ikke skylt håret mitt i dag, så jeg har fortsatt sovesveis (noe som er første gang på flere måneder!), og jeg har heller enda ikke forlatt nattkjolen. For en utrolig digg og slakk dag!

Nå sitter jeg i sofaen med dataen på bordet foran meg, potetgull på bordet, og reklamene som surrer på tv'en i bakgrunnen, mens Analin sitter like ved med sin pc. Det var så koselig å se igjen Analin i går kveld (etter at jeg hadde kommet hjem fra en koselig gospelavslutning), og vi snakket sammen om alt og ingenting til klokka 4 om natten. Vi sovnet på sofaen i peisestuen til klokka 5 da Analin vekket meg for at vi kunne gå og legge oss på hvert vårt soverom. For en utrolig koselig natt vi hadde! Jeg er så glad i henne, jeg.

Det mest nyttige jeg har gjort i dag - sett bortifra å få i meg næring (les: godteri), må ha vært at mamma, Analin og jeg har øvd på sangen "Oh come all ye faithful" (intro-versjonen til Mosaic). Både sangklassen min OG sangklassen til Analin har lært! Ikke nok med det, har Analin lært seg altstemmen, mens jeg synger sopran - altså melodi - stemmen. What a coincidence! Analin og jeg prøvde å synge den sammen for første gang i dag, og det gikk faktisk veldig greit - kanskje bare et par steder som trengs å finjusteres. Mamma skal ta basstemmen, og jeg fikk lærerinnen min Berit til å spille inn denne stemmen tidligere denne uken, mens Analin hadde tatt med seg notene fra sin skole. Jeg har troen på at dette blir så bra! Vi trenger bare å øve mye på den fremover, så skal vi synge den for vår musikalske familie på julaften!

Etter at Analin og jeg svitsjet oss gjennom kanalene på tv'en, fant vi plutselig den søte julefilmen Holiday på tv3, så nå vil jeg følge med på den. I morgen skal vi besøke mormor i hennes nye leilighet, og jeg gleder meg masse til å se henne igjen!

- Bella.

Kommentarer

  1. Kjenner jeg kommer til å savne deg og det glad fjeset ditt hver dag, Anabel. Du er ei fantastisk bra jente jeg er veldig glad i!<3 Skal følge med på bloggen din i ferien :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!