Sankta Lucia!

I dag startet morgensamlingen noe senere enn tidligere. Jeg som skulle holde morgenordet i dag (jeg skulle fortelle "Legenden om Lucia"), begynte å kjenne at nervene tok over kontrollen (det er så typisk meg at nervene aldri kommer før RETT FØR jeg skal "opp på scenen"). Jeg ville bare få alt overstått, så jeg merket jeg ble litt utålmodig. Det var jo nesten ikke noen av lærerne som var kommet enda!

Plutselig kan jeg se hva som tok så lang tid. Langt borte i korridoren får jeg øye på lærerne og noen stipper som var kledd i hvitt og gikk i tog mens de sang så vakkert "svart senker natten seg..". Jeg strålte opp da jeg fikk øye på dem; for en fantastisk start på dagen! Jeg satte virkelig pris på dette koselige lille Lucia-toget.

Etter noen få beskjeder og trekning av adventskalenderne våre, var det tid for at jeg skulle lese "Legenden om Lucia". Jeg hadde øvd en del på det tidligere, så jeg håpet det ville gå bra, men det var ett sted i teksten jeg alltid pleide å si feil. Jeg måtte også passe på enkelte steder i teksten hvor jeg måtte få frem budskapet best mulig. Dette er jo bare småpirk, men siden Oscar valgte akkurat MEG til å lese dette, ville jeg gjøre det beste ut av det. Jeg ville ikke at Oscar skulle angre på at han valgte meg. Derfor passet jeg på å være godt forberedt.

Fortellingen gikk veldig bra, og jeg fikk applaus fra peisestuen. Selv om det var et par steder jeg stammet litt, var jeg fornøyd. Jeg syns jeg klarte meg bra på de stedene jeg var litt redd for, og jeg fikk frem historiens budskap greit. Skal si jeg fikk mange positive tilbakemeldinger! Elise kom rett bort til meg og sa at jeg var så flink. Cathrine sa at jeg var kjempeflink til å lese, og at det ikke var noe problem for henne å leve seg inn i historien! Oscar ga meg et klapp på ryggen og sa det var bra, og vaktmesteren sa det var ordentlig fint. Dette er faktisk bare noen av de flere tilbakemeldingene jeg fikk! Åh, det betyr så mye for meg at noen vil ta seg tid og krefter på å si dette til meg.

Samme formiddag hjalp jeg kjøkkenpersonalet med å dekke på bordene til 160 gjester. Skolen får nemlig besøk! Noen elever skal servere, mens noen skulle hjelpe til med å dekke til. Jeg skulle ønske jeg kunne ha vært med på å servere også, men klassen vår ble ikke spurt; de hadde ikke behov etter å ha spurt de andre klassene. Jeg fant dette egentlig ganske kjipt, men jeg hadde nok ikke rukket det likevel siden jeg skal ha studiotimer etter middag.

Uansett; på grunn av disse gjestene, får ikke vi elever lov til å oppholde oss nede i peisestuen i ettermiddag/kveld. Derfor skal Linken arrangere noen leker i gymsalen, og jeg gleder meg veldig! FLATE, jeg kom nettopp på at det er en stor mulighet for at dette kan krasje med studiotimene!! Med min uflaks gjør det nok det...

Nå sitter jeg i tv-stuen oppe sammen med noen herlige jenter. De ser på en film jeg har sett før, så jeg bruker tiden til å blogge og høre på sangene jeg har sunget inn i studioet. I dag, i studiotimene etter middag, er det siste mulighet for å rette på sangene hvis det er noe jeg ikke liker. Jeg har funnet meg et par steder jeg vil gjerne rette på i en av sangene, så jeg håper det blir bra. Det er jo allerede bra - takket være Leif! - dette er jo bare småtterier, hehe.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!