10 000 hits på bloggen!

Sjekk statistikken nederst i venstre marg: JEG HAR PASSERT 10 000 HITS PÅ BLOGGEN MIN I DAG!! Så vet dere det, hehe... Det var iallfall litt stort for meg, da. Jeg visste jeg var like i nærheten rundt denne tiden, så jeg stakk innom bloggen min i morges. Da var statistikken på 9999. Siden denne hits-visningen alltid bare har hatt fire sifre, har jeg alltid lurt på hvordan den ville se ut da den ville øke til fem sifre - altså over 10 000. Ville det kanskje komme opp et "error"-tegn, eller kanskje jeg måtte inn og ordne på innstillingen selv? Derfor oppdaterte jeg siden for å se hva som skjedde.

Det eneste som skjedde, var at 'gadget'en (altså hits-visningsgreia) føyde til et siffer av seg selv. Så elementært, men likevel ikke min første tanke. Jeg må nesten si jeg ble litt skuffet; det var liksom for enkelt.


Nok om det. I dag har mamma, Analin og jeg vært en tur i Vikersund. Det var koselig, og vi møtte faktisk mange kjente! Analin og jeg stakk innom Rema 1000 og møtte Eirik - en av arbeiderne der. Det var utrolig koselig å møte ham igjen! Vi møtte også en bussjåførinne vi kjente igjen fra våre mange bussturer til og fra skolen som vi også fikk hilst på.

Plutselig møter vi også Tobias, en av mine tidligere klassekamerater, sammen med hans forlovede Cecilie! HVOR KOSELIG var det ikke å se ham igjen! Og jeg har alltid hatt lyst til å møte og hilse på Cecilie også! Tobias fortalte at han hadde vist bloggene våre til Cecilie. Utrolig, ikke sant?! Utrolig koselig! Selvfølgelig kom jo møtet så fort og uforberedt på, så jeg følte jeg bare smilte dumt og sa ikke noe fornuftig i det hele tatt. Jeg fikk jo ikke gratulert dem som nyforlovede engang! Skulle ha gjort mye for å kunne ha møtt dem igjen (selv om jeg sikkert ikke hadde klart meg noe bedre da heller, hehe). Etter jul skulle de på en misjonsreise til Equador, så jeg får nok ikke sett dem på noen måneder. Det høres virkelig spennende ut, og jeg håper de får noen spennende og opplevelsesrike måneder der!

Nå er det tid for Blåfjell, og hele familien er samlet foran tv'en. Ha en god kveld!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!