Mer om Grease!

I det siste har jeg hatt store søvnproblemer. Jeg sliter med å sovne om kvelden, og når jeg endelig er på vei inn i drømmeland, kommer romvenninna inn for å legge seg, og da er det nesten umulig å klare å sovne igjen. I tillegg våkner jeg flere ganger om nettene, og gjerne en halvtime før alarmen ringer (og selvfølgelig klarer jeg ikke å sovne igjen). Det er utrolig frustrerende! De tre siste dagene har også det samme mennesket dukket opp i drømmene mine også. Har det en mening? Er det noen som har noe greie på sånt? Jeg surfet meg frem til en interessant side om drømmetolkning - du kan finne den HER hvis du syns nettopp dette er spennende.

I dag hadde vi to forestillinger med Grease. 1. forestilling skulle vi få 60-70 publikum + en skole som ville gi enten 15 eller 65 ekstra publikum. Det ble 65. Utrolig moro, og dette publikumet var enda bedre enn det forrige! Selv om jeg ble fornøyd med denne, ventet det enda en ny forestilling - Grease's hittils største høydepunkt; for resten av skolen (med flere) med et publikum på 200 mennesker!

Jeg var skikkelig trøtt og sliten i pausen. Matlysten var ikke på topp, så jeg måtte tvinge i meg to brødskiver. Jeg visste jo jeg trengte mat og energi til neste forestilling. Ellers prøvde jeg å sove - men det var vanskelig å finne en god liggestilling. Jeg fikk i alle fall hvilt meg litt.

Jeg var kjempespent på neste forestilling, og jeg merket jeg ble litt nervøs da jeg kjente igjen fjes i salen før forestillingen startet. Likevel var dette bare blåbær i forhold til hvordan jeg hadde det rett før premieren (som du kan lese om HER), hehe. Forestillingen gikk utrolig bra - det ble den beste vi hadde hatt hittil, og jeg skal ærlig talt innrømme jeg ble fornøyd med egen prestasjon! Selv om jeg føler jeg kunne ha pratet litt saktere i noen replikker, og at jeg snudde meg feil vei én gang, er det bare småpirk. Jeg skal huske det til de neste forestillingene.

Skal si jeg fikk mange positive tilbakemeldinger fra de andre på skolen! Åh, så fantastisk koselig, det varmer virkelig godt. Flere fortalte meg at jeg passet skikkelig godt til Frenchy-rollen, for den var så lik meg selv - noe som jeg har tidligere skrevet at jeg ikke synes. De fortalte meg nemlig at Frenchy er så positiv, sprudlende og glad, noe de fant meg også. Tenk det! Så utrolig koselig at de syns det, da:)

Nå får jeg legge meg - jeg er stuptrøtt. Får håpe denne natten blir bedre enn de foregående nettene i alle fall...

- Bella.

Kommentarer

  1. Du e så utrolig skjønn Anabel!

    SvarSlett
  2. Det var så gøy å se på dere! :D Dere var utrolig flinke :) Gleder meg til å se det på nytt i morra!

    SvarSlett
  3. Du skriver utrolig bra, Anabel :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!