Grease-videoene!!

Nå har endelig hjemmesiden til folkehøyskolen min lagt ut videoen (som er delt opp i fire små) til en av Grease-forestillingene våre! Du kan finne dem på denne linken HER! [Linken funker ikke, så jeg linker til Youtube-videoen HER istedenfor. Her finner du den første av de fire småvideoene, jeg tror de resterende videoene dukker opp i vinduet ved siden dersom du er mer interessert. I video 2 er jentescenen, og her synger jeg altså en liten solo. Du kan finne den HER.

Kobling
Den første som inntrer scenen iført vaktmesterantrekk er meg, og under åpningsnummeret er jeg foran nest til høyre (jeg går i helt grå klær som synes hvite på filmen). Ellers er antrekket mitt grønn t-skjorte (ev. med en grønn jakke) og lilla skjørt, mens under jentescenen har jeg på meg den mørkerøde nattkjolen. Jeg regner egentlig med at dere skjønner hvem jeg er; afrohåret mitt er jo ganske karakteristisk, hehe.

Gi gjerne en tilbakemelding! Jeg er iallfall kjempestolt av klassen min - uansett hva dere sier!

I tillegg kan du lese ukerevyen for uke 44 på denne linken HER. Igjen er jeg nevnt mange ganger og er på de fleste bildene. Dette er grunnet at revyen legger mest vekt på Grease-forestillingene samt stippekvelden "Vinn på minuttet". Siden jeg var en av de sjeldne som valgte å delta, ble det mange bilder også av meg. Moro var det iallfall! Du kan lese mer om denne dagen på dette innlegget HER.

- Bella.

Kommentarer

  1. Det er saa utrolig spennende og kult aa lese bloggen din, Anabel!
    Naa sitter jeg paa hostellet vaart i Budapest. Kommer verken inn paa bloggen min eller facebook, saa tenkte aa skrive litt til deg her istedenfor!

    Det er mandag, og om tre dager skal vi omsider dra hjem etter 15 dager paa interrailtur. Jeg har hatt det helt fantastisk paa tur, men jeg merker at baade jeg og de andre begynner aa bli slitne naa. Mange uttrykker stadig hvor deilig det skal bli aa komme hjem!

    Jeg savner deg, Anabel, og gleder meg fantastisk mye til aa fortelle deg alt jeg har opplevd naar jeg kommer hjem - og til aa hőre dine opplevelser, selv om jeg har lest mye paa bloggen din naa. Ser fram til flere timers telefonsamtale med deg :D

    Du er ei utrolig herlig jente, Anabel! Aldri glem det :) Jeg er ufattelig glad i deg!

    Haaper alt er bra, kjaere deg :D Jeg kan ikke vente til jul naar jeg ser deg igjen :)

    STOR KLEM fra Budapest!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!