Mystikk i kjelleren + ukerevy!

Før jeg legger meg, må jeg bare fortelle noe som jeg fant veldig merkelig!

Jeg skulle ned for å henge opp tøyet som jeg vasket tidligere i dag. For å komme inn på vaskerommet, må jeg først inn en dør (dør 1) før jeg kommer til selve vaskeromsdøren (dør 2). Vel inne på vaskerommet lot jeg døren stå på gløtt mens hang jeg opp tøy og sang litt på Grease-sangene. Hehe, jeg har fått dem på hjernen...

Tilbake til poenget; da jeg var ferdig og skulle ut i det lille rommet, var plutselig dør 1 lukket, og det var bekmørkt bortsett fra lyset på vaskerommet mitt. I tillegg måtte jeg gå en lang korridor før jeg kommer til trappen - som nå var helt mørk. Hvem i all verden hadde slukket lyset? Trappen var for så vidt også helt mørk, så det kunne hende det var sikring som hadde gått. Men hva med døren? Hvem hadde lukket den igjen? Siden jeg hadde sunget ville jo vedkommende ha hørt at det var noen der fortsatt, ikke sant?

Hver uke blir det lagt ut ukerevyer som omhandler det som skjer på skolen vår. Jeg tenkte jeg kunne legge ut linken her for hver uke fremover, så kan dere som er interesserte lese dem. Denne revyen ble musikklassen min nevnt, og jeg er faktisk på flere av bildene her!

UKEREVY FOR UKE 43: http://www.haugetun.no/revy/uke-43--mye-fotball-og-halloween-og-litt-annet-118.aspx. God lesning!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!