Back at school!

FLATE, så utrolig glad jeg er! Jeg har vært i et strålende godt humør i hele dag, og jeg kan virkelig ikke få beskrevet hvor fantastisk det har vært å være meg denne dagen!

Jeg er altså kommet tilbake til folkehøyskolen igjen, og jeg gledet meg så utrolig mye til å komme i gang med skoletimene at jeg nesten ikke klarte å sove i natt. Hele morgenen gikk egentlig til å smile og stadig utbryte hvor godt det er å være tilbake igjen, så de andre ved frokostbordet bare lo av meg, hehe.

Dagen startet opp med hovedlinjetimene SSS. Det var så utrolig BRA å se klassekameratene mine igjen - og Berit, ikke minst! Vi fikk litt nyttig informasjon før vi skulle rydde Grease-rekvisittene tilbake i esker og legge det der hvor vi fant det bare for noen uker siden. Jeg må innrømme det var hardt å la det gå inn for meg at Grease-perioden er over for alltid; det var med et tungt øye jeg ga et siste blikk mot eskene før jeg forlot rommet. Berit så det, og spøkte med at hun kunne låse meg inn hver dag slik at jeg kunne ta en titt på rekvisittene når jeg hadde lyst. Hehe, det er så typisk meg å være så sentimental over slike ting.

I dag hadde jeg min første valgfagstime med Fitness Fusion. For en utrolig bra økt det var! Jeg ble jo kjempevarm og sliten, og det var jo en del av øvelsene som var tunge. Det er godt med litt variasjon i treningen, så jeg er veldig positivt innstilt på at dette blir bra!

Ved middagsbordet spurte Sandra om jeg ville være med å bake cookies sammen med henne og noen andre etter middag. Jeg ble strålende glad for at hun ville ha med meg, og jeg svarte selvfølgelig ja! Uheldigvis fikk jeg ikke rotet meg ned på skolekjøkkenet med én gang, så da jeg endelig kom, var kjeksene allerede i ovnen. Så skamfull som jeg var for at jeg ikke hadde kommet før, tilbød jeg meg å ta oppvasken. Med god hjelp fra Lise fikk vi tatt det lille som var, samt tømme oppvaskmaskinen, og jeg syntes det var koselig å gjøre dette sammen med henne!

Etter å sagt oss ferdig på skolekjøkkenet, forberedt meg på kostymeantrekket til denne utkledningsuken (som jeg vil komme nærmere tilbake til) og skrevet ned noen favorittvers fra Bibelen, stakk jeg bort til musikkrommet. Jeg har ikke fått sunget ordentlig på flere uker nå, så det er virkelig på tide å komme i gang igjen - og skal si det syntes at jeg ikke hadde sunget på lenge; stemmen var skikkelig rusten og fæl. Likevel, etter å ha sunget i en time, merket jeg faktisk allerede fremgang. Jeg får prøve å være flinkere til å synge mer regelmessig fremover. Siden jeg skal ha huskonsert, julekonserter, sangpedagogtimer og en intens studiouke (synge inn en egen julesang i studio) før jul, er det bare å holde stemmen vedlike!

Kvelden gikk til bibelgruppe hos Linken, internatlederen vår. Tidligere har jeg kanskje vært litt stille og tilbaketrukket (iallfall slik jeg har sett på meg selv), men denne gangen turte jeg å si noe - og jeg følte at det jeg sa kunne være interessant for de andre! Jeg følte meg sett og hørt - og verdifull. Jeg må innrømme at dette var den beste bibelgruppen (for min del, vel å merke) hittil, og jeg håper jeg tør å gi av meg selv på de neste møtene også.

Jeg opplevde denne dagen helt super. Jeg skulle ønske jeg klarte å sette ord på de gode følelsene, slik at dere kunne virkelig skjønne hvor bra jeg har hatt det i dag! Det er nok fordi jeg elsker miljøet her på skolen; hvordan elevene, lærerne og de andre arbeiderne her på skolen tar vare på meg og viser at de bryr seg om meg. Men den viktigste grunnen tror jeg var at jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle ha en fin dag. Jeg skulle ikke la noe ødelegge det gode humøret og de gode følelsene jeg hadde i meg. Det er viktig å tre frem med den positive holdningen og de positive tankene, for da er man allerede på god vei til å gjøre ting i positive retninger slik at andre - og en selv - blir fornøyd med den man er. Slik du ser på verden vil nemlig reflekteres i hvordan du er og oppleves som menneske. Det er i alle fall slik jeg ser det.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!