Ut på (oppover)tur!

Jøje meg, så trett og sliten jeg har vært siden jeg har kommet hjem. Det føles som om all energi har forlatt meg! Men det er nok fordi det skjer så utrolig mye på folkehøyskolen. Det er først når jeg kommer hjem og kan virkelig slappe ordentlig av, jeg merker hvor sliten jeg egentlig er. Men da er det jo ekstra godt å kunne være hjemme og bare ta livet med ro uten å føle at jeg går glipp av noe, hehe.

Likevel kan jeg fortelle at jeg har gått tur oppi skogen sammen med mamma og pappa i dag (selv om jeg følte at jeg gjespet hele tiden, haha). Det var strålende solskinnsvær i dag også, og med en nydelig utsikt over Tyrifjorden ble turen en sann glede!

Gøy med oppoverbakker...!? hehe.

Nydelig utsikt!

Men det ble kaldt å sitte her i lengden, hehe...

Vi har kommet til målet!

Koser oss med en appelsin.

Da vi hadde gått tilbake til bilen og var på vei hjem igjen, møtte vi Iselin som var ute og gikk tur selv! Jeg gikk derfor av og gikk den siste biten hjem igjen sammen med henne. Utrolig koselig! Sammen med henne tilbrakte familien min og jeg resten av dagen hjemme hos oss. Selv om jeg ikke var særlig til selskap der jeg lå helt utkjørt hvor enn vi befant oss, er Iselin så godt kjent med mamma og pappa at det gikk veldig fint! Da jeg datt ut av samtalene, fortsatte Iselin og mamma med å snakke og le videre mens de løste kryssord og søkte opp ord og uttrykk med de fancy iPhonene sine (nei, ante du et lite stikk av misunnelse der, sier du? hehe). Jeg syns det er så koselig at Iselin har fått slikt et nært forhold til familien vår.

Nå er det på tide å finne sengen! I morgen tidlig skal jeg lage kokoskuler sammen med Iselin, og det blir moro. Jeg merker det er lenge siden jeg har laget det - jeg merker det for så vidt er lenge siden jeg har laget noe i det hele tatt, hehe.

- Bella.

Kommentarer

  1. Ååååå, så utrolig koselig!! :D Gleder meg veldig til å komme hjem nå!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!