Feel good!

Kveldens øyeblikksbilde!

Åh, for en nydelig dag det har vært i dag! Solen fikk ha hele himmelen for seg selv, og gjett om den brukte muligheten sin fornuftig ved å sende noen varme solskinnsstråler ned til oss på Haugetun!

Selv om fristelsen for å stikke ut å leke i finværet var umåtelig stor, hadde jeg arbeidssøndag. Formiddagen måtte derfor gå med til å stelle i stand og vaske opp etter frokost-måltidet, samt å vaske hele skolen (sammen en annen stipendiat også, altså, hehe). Likevel syntes jeg det var fint å komme i gang med arbeidet; det var blitt en stund siden jeg hadde hatt arbeidshelg, så det var greit å komme inn i rutinene igjen. Dessuten var skolen ganske møkkete enkelte steder, og det var dermed ekstra godt å kunne se seg tilbake og skimte forskjell fra før du hadde latt moppen gli over gulvet der, hehe.

Arbeidet tok sine timer, og jeg rakk ikke å stikke ut før etter middag. Jeg skyndte meg rundt på skolen for å få med meg noen som ville være med ut, og da fikk jeg med meg Charlotte! Og sammen stakk vi ut for å nyte det friske og deilige været.

Jeg kunne ikke annet enn å tenke tilbake til i fjor da jeg kastet frisbee sammen med Kris i skolegården!! Åh, det var så moro, det. Skolen har ikke frisbee (hvorfor har ikke skolen frisbee?!), så vi tok heller med oss en fotball og begynte å trikse litt. Vel, det vil si at jeg gjorde det; Charlotte var ikke særlig interessert i fotballen som meg, hehe. Så trikset jeg litt for meg selv, og plutselig hører jeg applaus fra balkongen; det var noen av gutta fra fotballklassen som applauderte meg for triksingen min! Tenk det! At lille meg faktisk kunne imponere med fotballferdighetene mine! Da var det nok vanskelig å se hvem som strålte mest; sola eller meg, hehe. Charlotte telte mens jeg trikset en gang, og da endte jeg med 40 (sett at jeg må ta det på en ny fot eller lår for hver telling). Selv om det ikke var så altfor mye, var jeg fornøyd; jeg syns jeg klarte meg bra siden dette var første gang jeg rørte en fotball på flere måneder!

Vi var ute i overkant av en time vil jeg tro, og det gjorde virkelig godt for både sinn og sjel å være ute i dette nydelige været. I tillegg kunne jeg jo også trikse med ballen uten å få vondt i knærne!! Det er jo faktisk eksepsjonelt! Jeg var faktisk SÅ på kanten til å driste meg til å jogge meg en tur, men jeg lot fristelsen være med tankene. Jeg hadde jo ikke trent noe styrke for beina de siste ukene, så jeg hadde nok bare fått vondt av det. Men jeg fikk iallfall nytt å være nær en fotball uten å måtte gå med krykker dagen etter (tragisk, men faktisk ganske sant), og for meg var bare det en fantastisk god verdi i seg selv!

- Bella.

Kommentarer

  1. Heiii du er veldig flink til å blogge. Ikkje gløym det mi skjønne solstråle til ei suuper duper veninne ! <3

    SvarSlett
  2. Åh, tusen takk, Marianne! Det varmer å høre, altså:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!