Tegneglede!

I dag har det vært utrolig strålende vær her hjemme, samtidig som at det ikke var så verst temperatur heller! Jeg bestemte meg derfor - ganske spontant, faktisk! - for å gå ut og tegne litt! Jeg har jo alltid hatt en lidenskap for å tegne, men jeg setter bare aldri av tid til å gjøre det. Men nå følte jeg det var på tide å ta frem blyanten og tegneblokken min og finne tilbake til tegneferdighetene mine som nå har blitt ganske rustne etter at de har vært bortgjemt i flere år. Jeg tok med meg en mengde med klær (mamma kalte meg en sumobryter, haha!), og med tegneredskapene, et varmt pledd og en plastikkstol, gikk jeg opp på jordet og fikk en god utsikt over gården min som jeg ville tegne!

Fantastisk!

Nyter været.

Klar for å tegne!

Nedenfor kan du se tegneprosessen min:

Hjemmet mitt og modellen for tegningen.

Etter ca. 15 minutter.

Etter 30 minutter.

Etter 45 minutter.

Etter 60 minutter.

Etter 70 minutter.

Jeg skal ikke si jeg er misfornøyd med tegningen, men jeg hadde kanskje håpet det ville bli bedre. Trærne var så vanskelig å få til å bli seende akkurat slik de så ut, men bare med litt tid og tålmodighet fikk jeg dem til på et vis. Likevel er det et helt greit resultat siden det er blitt en god stund siden sist gang jeg tegnet.

Nå er det Earth Hour, så da får jeg legge fra meg dataen og kvele strømmen! Håper dere også gjør det samme, hehe. LAG en god kveld!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!