Oppsummering februar 2013.

Månedens høydepunkt: Turnélivets glade dager!

Månedens nedtur: Større eller mindre dramatikk i livet mitt. Det går seg til, jeg er bare ikke vant til å være oppi slike situasjoner, hehe.

Månedens komplimenter:

"Så flink skuespiller du var."

"Det er jo umulig å slå deg!"

"Forresten; du var kjempeflink på teatersporten forrige torsdag! Du hadde så mange bra kommentarer!"

"Vi skulle nevne noen på skolen som utstråler positiv energi på skolen. Da rakk jeg opp hånden og sa navnet ditt."

"Bra, Anabel! Det er bra av DEG - det er vi som må jobbe."

"Har du sminket deg i dag? Det var skikkelig fint!"

"Nå har du blitt flink til å bruke armene dine! Jeg blir liksom sånn med når du synger nå."

"Du synger sangen din med følelser - man kan høre du mener det du synger: "You put the joy in my life"."

Månedens bibelvers: 2. mos 32,9-14. I disse versene sier Herren til Moses at han vil gjøre vrede mot folket fordi han har sett at det er et hårdnakket folk. Men Moses taler til Herren og sier han imot for å ta vare på dette folket. Da angrer Herren på det onde han hadde sagt.

Dette bibelverset har egentlig likt budskap som den forrige månedens bibelvers hadde; at noen sier imot Herren, og at han retter seg etter det de sier. Men jeg finner det faktisk så interessant at mennesker kunne si imot selveste Herren, og at Han lyttet til det vi hadde å si! Jeg kunne ha lært mye av slike situasjoner. 

Månedens pinligste hendelse: Da jeg sa en påstand som jeg tror var litt feil til et menneske jeg ser opp til, hehe... Det var jo for så vidt ikke noe stress, men jeg syns bare det var litt kleint, haha.

Månedens latterkrampe: Jeg husker jeg lo godt og kraftig to ganger denne måneden. Det var sammen med Analin i vinterferien (husker ikke når og av hva) og sammen med Charlotte og Tone Charlotte da vi vandret rundt i Kristiansands gater på turneen (kommer tilbake til turneen i et senere, forhåpentligvis neste og morgendagens innlegg!). Vi lo av den genialt latterlige prosessen jeg går igjennom hver gang jeg skal fortelle en spøk til noen jeg ikke føler meg helt trygg på, hehe.

Jeg har dilla på: Turnésangen til Tone Charlotte (Let me be your star); jeg har ofte funnet meg selv synge denne sangen anytime, anywhere. Spesielt nede på skolekjøkkenet da vi hadde valgfaget hybelmat!

Månedens mest spilte låt: Alle turnésangene.

Månedens mest leste blogginnlegg: "Tilbakeblikk på 20 fantastiske år i Norge!". Joda, jeg postet innlegget på facebook, men jeg må innrømme det har vært rørende mange som tok seg turen innom for å lese det. 

Månedens bilde (igjen legger jeg ved to stk, hehe):

Dette er tatt fra turneen: Her synger jeg sangen Shine mens resten av klassen korer meg.

Så ble jeg med på Senkveld og fikk tatt bilde med disse flotte menneskene! Nærmere blogginnlegg som beskriver begge disse bildene kommer snart, hehe!

- Bella.

Kommentarer

  1. Jeg elsker å lese bloggen din, vakre Anabel! Også veldig fint å kunne se tilbake på hele tiden på Haugetun, alt går så utrolig fort. En venninne for livet har jeg iallefall fått og det er DEG <3 Stor klem <3

    SvarSlett
  2. Åh, du er så nydelig, du, Cristina:) Jeg er også utrolig glad i deg og glad for å ha blitt kjent med deg, det må du vite! Vi skal alltid være venner:) Stor klem right back at'ya!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!