Dagens ymseligheter.

Hei og hopp, nå står håret endelig rett opp!

Dagens øyeblikksbilde: Se, jeg har fått meg et 
nytt ansiktsuttrykk denne påsken, Miriam!!

Men det kommer jeg tilbake til. I dag hadde jeg min siste dag på jobb for denne ferien, og det var en utrolig god vakt! Selv om jeg ikke helt har funnet ut hva jeg skal gjøre til neste år, har disse vaktene vært med å påvirke sykepleien i absolutt positiv retning!

 Da jeg kom hjem satt resten av familien ute på verandaen i den deilige solen, og jeg joinet dem. Jo, Analin kom altså hjem i går kveld, og gjett om det var full fest her hjemme! Neida. Men det var iallfall koselig å være samlet hele familien igjen. Vi spilte også litt ligretto, og jeg vant ikke! Og det var ikke bare det at jeg ikke vant; jeg tapte SÅ DET SUSTE! Litt av en følelse, det har faktisk vært skremmende lenge siden jeg ikke har vunnet i dette spillet, hehe.

Hvor var jeg igjen? Jo, vi satt altså på verandaen i en liten time før de andre stakk for å spise. Jeg hadde spist på jobben, så jeg var ikke veldig sulten. Jeg ville heller utføre dagens lille treningsøkt; å løpe opp jordet og ned igjen!

Klar for utflukt!

Når jeg skriver 'løpe', så les for all del 'gå'. Nei, les 'strev'. Det gikk sjokkerende sakte, og det var grusomt tungt! Men det var godt å kjenne litt på treningssmerten igjen; at beina fylles med melkesyre og at jeg kjenner blodsmak i munnen (merk: dette har nok en god sammenheng med at jeg er i dårlig form også). Jeg kom meg ned igjen på en tid på 7.43.2, og jeg ble fornøyd. Jeg hadde jo ikke noe annet å sammenlikne med, og da velger jeg å se det fra den positive siden; det var et godt resultat! Tommel opp for optimisten!

Herlig tur! Tråkket gjennom snøen for nesten hvert steg, så turen 
ble tung og god. Trodde jeg gikk ganske rett også, men neida...


Etter at jeg hadde tatt en velfortjent dusj, fikk jeg mamma til å klippe håret mitt. Ahh, som jeg har lengtet etter å få klippet meg. I det siste syns jeg at jeg har sett verken ut eller inn. Håret mitt blir, som tidligere dokumentert, aldri tilsynelatende lengre - bare bredere - og dermed helt ut av kontroll. Etter en liten hårklipp av min gode mamma, var håret mitt 2 cm kortere, og jeg ble strålende fornøyd! Vel, håret mitt er blitt ganske krusete nå siden mamma gredde gjennom håret mitt med kam (ja, du leste riktig!), så etter morgendagens dusj vil jeg få den vanlige frisyren tilbake. Så stay tuned; bildet vil komme!

Håret mitt før klipp.

Håret mitt etter klipp. Ja, jeg vet jeg er pen!

Jaja, snart skal jeg på kino sammen med Silje Kristine, Iselin og Analin! Vi skal se filmen "The Host" etter Analins ønske. Mamma nevnte for meg at jeg burde vurdere å sette håret i strikk når jeg skulle på kinoen; på den måten ville jo menneskene bak meg også få muligheten til å se filmen. Haha, det er håret sitt, det. Mens jeg var på vei til badet for å finne strikk, samtidig som jeg satte hjernen i sving og tenkte over hvor lite pent det ville bli å sette opp et relativt tørt afrohår (det funker faktisk nesten ikke), avslører mamma at hun bare tullet. Det var egentlig en ganske artig tull som kunne ha vært veldig sant, så jeg postet den på twitter og fikk den favorisert av en av mine følgere ikke lenge etter, hehe. Jeg syns det alltid er like artig å skrive underholdende innlegg på twitter.

Nå begynner folket her å mase om å spille ligretto, så jeg må stikke! Jeg får prøve å få tilbake æren som ligretto-mesteren, jeg begynner faktisk allerede å bli latterliggjort over tapet mitt i går, hehe.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!