Hyggelig overraskelse.

Mens vi sitter og spiser koselig frokost, setter plutselig pappa seg ved dataen og setter på noe. Jeg hørte det var et eller annet innlegg fra Tv-Modum, den lokale tv-kanalen som er her hjemme, men jeg fulgte ikke helt med på hva som ble sagt......helt til jeg plutselig hører mitt eget navn sammen med Analins. Like etter kommer det et filmklipp hvor Analin og jeg fremfører sangen "Breakeven" fra en konsert med Heggen Gospel sommeren for to år siden! Helt insane, jeg hadde jo faktisk aldri sett dette filmklippet før heller! Men det var koselig å se opptredenen. Jeg savner å synge og opptre sammen med Analin.

Hvis du er interessert, kan du se filmklippet her på tvmodum: http://tvmodum.no/na-er-det-din-tur-uke-4-2013/. Det er en del tørrprat i begynnelsen, men hopper du inn på 3:40, kommer du rett til sangen, hehe. Kos deg!

Resten av frokosten gikk til å studere påskekrimmen bakpå lettmelken fra Tine. Jeg har funnet ut hvem som er tyven, men jeg sliter med å finne ut hvor bildet er gjemt hen. Løsningen blir vist etter påskeaften, så jeg får vente i tålmodighet til den tid. I mellomtiden får jeg granske bildene enda litt til, hehe. Har du funnet det ut?

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!