Sunny and goody day!

Denne uken har vi hatt utrolig mange solskinnsdager, og det har vært så bra! Spesielt i går hadde jeg en veldig bra og begivenhetsrik dag, og jeg vil derfor fortelle om de gode opplevelsene jeg sitter igjen med fra i går!

Dagen begynte med å holde den siste turnékonserten på Glemmen VGS. Til lydsjekk brukte vi - som vanlig - sangen min (Shine), siden alle er med og synger på denne sangen. Det har egentlig vært ganske greit for meg; da kunne jeg alltid føle meg godt forberedt til selve konsertstart. Denne konserten gikk veldig fint, og jeg ble storfornøyd med egen innsats! Selvfølgelig var det kjipt at publikumet snakket og virket mer eller mindre uinteresserte i konserten siden vi opptrådte i deres lunsjpause, men jeg syns vi taklet det bra og lagde en super konsert! Jeg syns også jeg klarte å stråle og spre positiv energi ut i rommet mens jeg sang, og denne gangen kanskje mer ekte enn under de tidligere konsertene. Jeg var virkelig i et strålende humør, og det var ikke vanskelig å dele den med elevmassen som var tilstede! Mens jeg sang husker jeg at det var ei lærerinne som egentlig satt med ryggen mot oss, men at hun snudde seg og smilte til meg under hele min låt. Det varmet virkelig! Etter konserten var det faktisk mange lærere på denne skolen som kom bort til meg og sa at konserten var bra. Gjett om jeg smeltet!

Her synger Eva "Mama Do"!

Dence og Rebekka med "This Love"!

Da vi hadde ryddet alt anlegget tilbake til bomberommet fikk vi fri resten av dagen. Solen skinte på skyfri himmel, så jeg måtte ut! Hodepinen som har hjemsøkt meg siden vinterferien, så fortsatt ikke ut til å slippe taket i meg, så jeg håpet at litt frisk luft også ville hjelpe. Jeg fikk med meg Sebastian, Charlotte og Cristina ut, og sammen spilte vi litt badminton og trikset med ball. Mens vi spiller badminton, mestrer jeg å gli på grusen, men på et mirakuløst vis fikk jeg ikke vondt i knærne. Likevel ble jeg litt engstelig for om det kunne skje en gang senere, så jeg valgte å gjøre noe med saken; jeg hentet meg en feiekost og begynte å feie skolegården!

Sebastian og Charlotte spiller badminton.

Trikser litt med ball, da.

Å feie skolegården tok mer tid enn planlagt. Problemet med meg når jeg setter i gang et prosjekt, er at jeg ikke vil gjøre det halvveis; "it's all in or out". I tillegg er jeg jo perfeksjonist så det holder, noe som heller ikke gjorde saken bedre, hehe. Jeg ga meg egentlig tre ganger, men plutselig så jeg steder hvor det lå flere steiner, og da var det på'n igjen. Likevel syns jeg det var gøy å feie skolegården for all grusen som befant seg der. Det var godt å se forskjellen fra hvordan det så ut før jeg begynte til da jeg var ferdig, og da kunne jeg klappe meg selv på skulderen og være fornøyd med dagens innsats! Det kleineste var vel da vaktmesteren plutselig kom ut i skolegården og så meg holde på med prosjektet mitt. Han roste meg jo for arbeidet mitt, men jeg syns det var så flaut at folk fikk vite at det var jeg som gjorde dette.

Skolegården etter at jeg feide over den!
Her kan dere se steinhaugene, hehe.

Men det er jo alltid tid for å 
nyte solen! Her sammen med Seb.

Etter middag var det jeg som skulle kjøre ELIXIA-bussen, og jeg hadde gledet meg til denne treningsøkten i hele dag. Jeg skulle nemlig bruke økten på tredemøllen! Jeg jogget i 30 minutter, gikk i bakker i 20 minutter, økte tempoet til en avslutningsspurt i 5 minutter og nedvarmet i siste 5 minutter. Og gjett hva??! Jeg fikk ikke NOE vondt i knærne!! Det er jo faktisk sensasjonelt! Åh, jeg ble faktisk så lykkelig! Det betydde nok faktisk mer enn du kan tenke deg for meg.

Resten av kvelden gikk til å hjelpe Charlotte i studio samtidig som jeg blogget meg ferdig med det forrige innlegget, og til å spille kort med vennene mine. Det var greit å kunne bare slappe av med noen gode folk etter en dag fylt med herlig trening, sprudlende glede og strålende sol!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!