I bakehumør!

I det siste har jeg virkelig vært i et stort bloggehumør! Dessuten går det raskere å skrive et blogginnlegg også! Jeg er litt kjent for å bruke ganske lang tid på hvert innlegg, men nå går det raskere! Jeg tror det har noe med at det skjer så mye fantastisk glede og moro på folkehøyskolen til enhver tid, og alt som skjer er så sammensatt - jeg klarer på en måte ikke beskrive én hendelse uten at jeg vil beskrive den andre... I tillegg har jeg også så lyst til å skrive om alt mulig som skjer slik at dere får et innblikk i hvor herlig livet er på Haugetun! Uansett; nå som jeg er hjemme er dagene litt roligere, og blogginnleggene kan være mer konsentrerte rundt én spesifikk hendelse. Det gjør det enklere å blogge siden ikke innleggene blir så omfattende. Denne gangen vil fokuset være rundt dagens store begivenhet: "Kakebaking"! Jeg mener; siden jeg omtrent aldri baker, er det faktisk en stor begivenhet i seg selv å kunne se meg prøve ut de amatørmessige kokkekunnskapene mine på et kjøkken!

I dag skulle jeg, som nevnt i forrige innlegg, altså lage sjokokuler sammen med min gode venninne Iselin! Jeg stakk over til henne (hun er min nærmeste nabo og bor ca. 50 m fra oss) før klokken hadde passert 10. Sjokokuler er en oppskrift som ligger i Ole Brumms kakeoppskrifter, noe som tilsier vanskelighetsgraden på den, men den er faktisk så god at vi har lagd den i flere år. Jeg merket det var blitt en stund siden sist gang vi lagde den, så det var koselig å lage det igjen.

'Deigen' er klar!

Produktene!

Lenger utpå kvelden så vi plutselig en reklame om rundstykker, og da begynte kokkeinstinktene våre å bygge seg opp igjen samtidig som fristelsen for ferske rundstykker fristet veldig til kveldsmat. Og som tenkt, så gjort; jeg har visst tatt helt av på kjøkkenet i dag, hehe! I tillegg kom mamma på den supre ideen å gi dem formen som en kanin (kilde fra Internett)! Etter å ha formet dem ovale brukte vi saks til å klippe til ører, samt kniv for å lage øyne. Kult, ikke sant?!

Kanin-rundstykker! Flere av dem ble mislykkede, 
så modellene ble ikke helt perfekte, hehe.

Mmm, deilig!

Søøte kaniner...?

Og da var Bella fornøyd med dagens innsats på kjøkkenet; dette vet jeg jo at jeg må bli flinkere til når neste års studier til høsten står for døren. Etter å ha spist et par rundstykker tenker jeg det nå er på tide å finne sengen for å gjøre meg klar for feriens første arbeidsvakt på jobben!

- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!