Musikal i Operaen og Senkveld!

Jeg henger litt etter med bloggingen nå, så jeg forteller om en utrolig flott og begivenhetsrik dag jeg hadde, denne gangen fra Oslo-turen jeg var med på allerede dagen etter energibomben av SSS' turné! Jeg hadde ikke fått uthvilt meg helt enda, men det la ikke en demper på hvor bra jeg hadde det denne dagen likevel!

Dagen startet med å se en hip-hop-musikalen "Drop Out" i selveste Operaen!! Det var stas, det. Til tross for de fleste andres negative opplevelser fra denne forestillingen, likte jeg den faktisk veldig godt. Skuespillerne hadde så karakteristiske trekk, og jeg følte det var så godt å kunne finne meg selv i både sangene deres og måten de var og tenkte på. Joda, jeg er enig i at det ikke var helt profesjonelt og at det var enkelte ting som ikke var helt på topp, men jeg syns likevel at selve opplevelsen og handlingen av musikalen veide mer enn godt nok opp for dette. Jeg syns dette var en musikal som kunne ha vært satt opp på dagsordenen siden den tar opp aktuelle problemer spesielt knyttet til elever på videregående.

Istedenfor å bli med bussen tilbake til skolen for å få middag før jeg måtte reise atter en gang til Oslo da jeg skulle være publikum på en episode av "Senkveld" på Nydalen, ble jeg igjen i Oslo sammen med Helene og Kjersti. På den måten kunne jeg jo bli bedre kjent med noen flere av elevene på HPS-linjen også (helse-, psykologi- og sosialfag)! Jeg har alltid hatt lyst til å bli bedre kjent med dem, så dette var jo en gylden mulighet til det! I tillegg slapp jeg jo å utsette meg for å måtte bli bilsyk, så dette var jo en absolutt vinn-vinn-situasjon, hehe!

Vi fant ut at vi skulle se på oss selv som turister, og vi oppførte oss deretter! Det aller første vi gjorde var derfor å ta et aldri så lite turistbilde ved Operaen. Siden vi ikke hadde spist siden frokost, bestemte vi oss for å stikke inn på en kafé og finne noe spiselig. Vi satte oss ned på "La Baguette" inne på Oslo S og nøt en matbit over en varm mocca eller en frappe. Utrolig koselig! Deretter stakk vi på sightseeing på Karl Johan hvor vi alle fikk kjøpt oss mer eller mindre nødvendige saker, hehe. Tiden gikk og det var på tide å få i seg et middagsmåltid før vi skulle på Senkveld, og vi stakk inn på "TGI Friday". Jeg var ikke så sulten, så jeg bestilte bare en forrett - noe som var mer enn nok for min del.

Kos på Operaen!
Fv: Meg, Helene og Kjersti.

Matpause på kafé.

Nyter turistlivet på Karl Johan!

Var ikke særlig sulten, så jeg bestilte tortillas med dip på "TGI Friday".

Så kom tiden til å stikke til Nydalen, og det var dette som toppet kvelden totalt! Jeg har aldri vært publikum på noen tv-programmer tidligere, så jeg var veldig spent på hvordan dette ble lagt opp. Helt i begynnelsen ble vi kjent med en utrolig artig fyr, Henrik, som skulle guide oss igjennom kvelden. Han skulle gi tegn til oss hver gang vi skulle gi applaus og når vi skulle le - det var faktisk så genialt! Jeg klappet og skrek så jeg ble helt øm i stemmebåndet, hehe. Og mens Thomas og Harald med gjester snakket og spøkte (hvilket jeg ikke hørte noe fra siden jeg satt i den andre enden av salen), lo og jattet jeg med hver gang vi fikk beskjed om det. Haugetun fikk også spesiell oppmerksomhet av Henrik, fordi han visste at det var elever fra Haugetun med i salen! Han spurte om linjene og en viss fotballkamp mot Rønningen dagen etter. Det var utrolig kult, og jeg følte meg som et æresmedlem!

Rett utenfor Nydalen. Det har blitt noen år siden jeg var her, og jeg merket at sterke minner og følelser blusset opp inne i meg da jeg kom tilbake igjen. Det er vel bare et fåtall som forstår hva jeg prater om, hehe.

Det var faktisk to av oss Haugetun-elever som fikk æren av å
være med på prøvefilmingen før programstart! Utrolig kult!

Da programmet var ferdig, noe som gikk overraskende fort og uten kjede-seg-pauser som jeg hadde forventet meg siden jeg hadde hørt det fra andre (!), kunne vi ta bilde med Thomas og Harald! Det var så stas! Da jeg hilste på dem, virket de så glade for å se meg! Til og med da jeg hilste på Harald virket det som om han holdt blikket mitt lenger enn vanlig! Det var jo litt moro, da. Jeg holdt på å si at tvillingsøsteren min hadde vært på et av foredragene hans tidligere, men jeg bet det i meg. Hva betydde vel det for ham? Jeg droppet det og stelte meg opp ved siden av Thomas og han andre fyren som jeg ikke helt husket hvor jeg hadde sett fra.

Dette er bildet sitt, det! Jeg kommer nok alltid
til å knytte gode minner ved dette bildet.

Da bildet var tatt og jeg skulle gå, fikk jeg et siste blikkontakt med Thomas, og han smilte så oppriktig og varmt til meg! Det var faktisk så koselig, det! Selvfølgelig kan alt bare ha vært tilfeldig; at Thomas og Harald smilte godt til alle de møtte på, men jeg velger å gi meg den gode følelsen av at det kanskje ikke var det. At de faktisk ble ekstra glade for å møte akkurat meg. Det er godt å unne seg slike drømmer, følelser og opplevelser en gang i blant. Dette ble en fantastisk avslutning på den ellers så knallgode dagen! Den kvelden kunne jeg legge meg lykkelig.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!