Turneens første konsert!

Nå er jeg trøtt og sliten og vil egentlig bare legge meg, men likevel skal jeg ta meg tid til å skrive et innlegg.

I dag hadde vi (altså klassen min, bandet og Morgan) turneens første konsert, noe som gikk veldig bra! Jeg vet jeg misset ett sted i verset mitt i "I Will Survive", og jeg har i ettertid hørt at jeg ikke hørtes så godt. Men jeg skal ærlig talt innrømme at jeg syntes konserten gikk flott. Jeg syntes alle gjorde en kjempeinnsats i dag, og at dette var imponerende bra med hensyn til at dette var vår første konsert!

Heidi og jeg lager en knallåpning med låten "I Will Survive"!

Gutta fortsetter med "Drømmedama".

Sondre og Karoline med en sang jeg ikke husker navnet på i farten.....

Hanna Serine og Karoline synger "Not over you".

Kris rocker "Dreams" frem.

Klassen synger "Circle of life" - lurer på hvordan denne sangen EGENTLIG gikk...

Martin avsluttet klasseinnslagene med sin flotte og egenskrevne rap "Snakkes".

Morgan synger! Jeg har fått sangene hans på hjernen, hehe.

Hele morgenen og dagen frem til klokka 16:00 gikk til rigging og øving med bandet (+ små spisepauser). Klokka 16:00 begynte konserten og varte vel rundt en time. Etter konserten måtte vi rigge ned og inn i hengeren slik at vi er klare for morgendagens konserter. Uheldigvis kjente jeg sviende smerter rett ovenfor kneet mot slutten av riggingen, så jeg måtte roe litt ned. Hvorfor kan ikke sårene fra aketuren bare gro igjen? Jeg håper virkelig ikke jeg vil plages så altfor mye av dette på turen.

Dagen var enda ikke over, og jeg hadde en del jeg både ville og måtte få unnagjort i løpet av kvelden:
* Jeg måtte pakke ferdig baggen jeg skal ha med meg på turneen.
* Jeg måtte rydde, støvsuge og vaske internatrommet mitt siden vi har romvask i morgen. Jeg følte dette var nødvendig siden jeg fikk ikke gjort dette forrige uke pga akeskadene. Dessuten er det jo godt å komme tilbake til et pent og ryddig rom.
* Jeg måtte en tur til butikken og kjøpe noe nødvendigheter. Fikk heldigvis sitte på med Heidi.
* Sammen med andre fra klassen skulle jeg se opptak av konserten for å kunne evaluere meg selv, men så ville ikke filmkameraet og skjermen komme overens med hverandre. Vi plundret i flere kvarter før vi ga opp og så fra selve filmkameraet.
* Jeg måtte legge over bildene fra digitalkameraet mitt på dataen slik at jeg kan ta flere bilder på turneen.

NÅ er det på tide å legge seg! Det kommer til å bli en stor dag i morgen - og dagene derpå: Vi har to konserter hver dag de tre neste dagene før vi bruker hele fredagen til å reise tilbake til skolen. Jeg syns vi er blitt en herlig gjeng som skal være med på turné, og jeg gleder meg til å tilbringe mine neste fire dager sammen med dem!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!