"Årets Solstråle"!

I går var det en fantastisk Idrettsgalla arrangert av stipendiatene her på Haugetun Folkehøyskole, og i den anledning ble det gitt ut 17 forskjellige priser. Av alle de over 100 elevene på skolen var faktisk jeg en av de heldige til å få en pris:

ÅRETS SOLSTRÅLE: ANABEL EIDÅS ASKERUD!!!

Med prisen fulgte denne beskrivelsen:

"Årets solstråle

Denne prisen går til en person som virkelig fortjener det. Går man rundt i gangene på Haugetun og møter denne søte skapningen, er det uungåelig å dra på smilebåndet. For det går nemlig ikke en eneste dag at denne jenta stråler om kapp med sola. Hennes gode humør og enorme positivitet smitter lett over på andre, og hun er derfor en sterk bidragsyter til at miljøet på skolen er mer humørfylt og gledelig. Det finnes ikke vonde ord å si om denne takknemlige jenta, og det er derfor en stor ære og selvfølge at prisen for årets solstråle går til:"

GJETT OM jeg ble glad da jeg fikk denne prisen - gjett om jeg strålte!! Gjett om jeg smilte lenge etter denne prisen ble utdelt! Jeg merker jeg kan leve lenge på denne prisen her, hehe. Tenk det; så mange gode ord om hvordan folk oppfatter meg her på skolen! Jeg blir helt rørt, jeg:)

- Bella

"Being happy doesn't mean that you're perfect. It just means that you've decided to look beyond the imperfections."

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!