Frivillig, sa du?

Denne helgen er det klart for VM i skiflyging i Vikersund Hoppbakke (som er verdens største hoppbakke!), og i den anledning skal jeg jobbe som billettselger på fredag og lørdag! For ikke så lenge siden ble jeg spurt om jeg hadde anledning til å være med som billettselger siden de manglet noen folk, og jeg svarte selvfølgelig ja. Jeg jobbet også som billettselger for noen år siden, og jeg syns det er veldig opplevelsesrikt. Her treffer man mange forskjellige mennesker fra flere kanter av verdenen, og det kan bli moro å praktisere engelsken min. Kanskje får jeg møte noen fransktalende mennesker, og da kan jeg jo hente opp igjen dette språket også! Åh, jeg gleder meg, jeg.

I dag stakk jeg til Vikersund og skaffet meg akkrediteringskortet mitt. Dette kortet viser at jeg jobber under arrangementet, jeg får komme gratis inn på noen av områdene, og jeg får gratis busstransport opp til bakken. Dette er jo store gleder i seg selv! Likevel skulle ikke gevinstene ende her. Før jeg skulle gå, fortalte noen meg at jeg skulle henvende meg til damen ved utgangen. Her ga damen meg et gavekort som inkluderte et 24-timers StenaCruise tur/retur med StenaCruise på ruten Oslo-Frederikshavn for to personer med standard 2-sengs lugar uten vindu! Ikke nok med det, fikk jeg i tillegg en gratisbillett for å komme inn til hoppbakken på fredag - og denne billetten kunne jeg jo gi til noen andre siden jeg allerede kommer gratis inn!

Selv om det faktisk heter at jeg jobber frivillig, får jeg mye igjen for arbeidet. For min del kunne jeg lett ha jobbet uten alt dette. Jeg syns det er utrolig kult å kunne bidra på dette store arrangementet, og å kunne føle meg til nytte. Og tenk; dette er selveste VM - det er ikke hver dag man får muligheten til å kunne føle seg som en del av noe så stort! Jeg finner iallfall dette staselig.

Har du tenkt deg til Vikersund Hoppbakke i disse dager, eller følge med på det fra tv'en? Jeg bor faktisk bare halvannen mil derifra - og det er nærme for ei jente som bor så langt ute på landet som meg!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!