Helgen før turné!

God kveld til alle dere som stikker innom! I morgen holder sangklassen min den første konserten på turneen her på skolen før vi reiser videre mot Sørlandet på tirsdag for å holde flere konserter på andre skoler! Dette skal bli så spennende!

På lørdag mistet jeg lørdagsundervisningen siden jeg måtte øve til turné. Litt kjipt, for jeg hadde faktisk sett frem til akkurat denne undervisningen. Uansett, vi skal dra på turné sammen med Morgan Li, en ung og flink artist. Han går på videregående her i Fredrikstad, men har både platekontrakt, en manager og kontakter i USA. Jeg liker veldig godt både sangene og stemmen hans, så jeg gleder meg virkelig til å dra på turné sammen med ham!

Denne morgenen har gått til å se enda flere Heroes-episoder sammen med Silje, Ina, Marianne og Ida. Jeg har kanskje ikke nevnt det enda? Jeg har fått disse fire herlige jentene til å bli helt hektet på serien, haha! Ahh, digger det. Vi har allerede sett rundt 15 episoder bare i løpet av denne uken! Det er faktisk litt sykt. Marianne fant ut at broren hennes hadde sesong 2, så hun tar den med etter vinterferien, og jeg gleder meg masse til å se den også! Ta det rolig; den er ikke like lang som 1. sesong, hehe.

I dag hadde Sakis tilsyn, så jeg benyttet meg sjansen til å fullføre "oppdraget" han hadde gitt meg. Sakis kan mye historie rundt Filippinene, så han har lært meg en del nye fakta, noe jeg finner interessant. På torsdag utfordret han meg til å finne 10 filippinske steder som har en spansk opprinnelse. Jeg brukte derfor kveld/natt til søndag på å søke meg litt frem og tilbake på nettet og fant til slutt frem 10-11 stedsnavn! Jeg gledet meg til å ta det opp med Sakis dagen etter.

Jeg fikk huket tak i Sakis etter kveldsmaten i dag, og han smilte overrasket til meg da jeg begynte å ramse opp de 10 filippinske stedsnavnene med spansk bakgrunn. Da jeg hadde sagt dem, ga han meg et nytt oppdrag; å finne 10 kjente mennesker i Filippinene som har spansk navn (eller som har spansk bakgrunn - det må jeg få spurt ham om i morgen). Det blir spennende å se om jeg finner noe her også!

Ellers gikk ettermiddagen til å trene - jeg får jo ikke gjort det på noen dager. Det ble jo ikke all verden av trening; jeg har for tiden ikke bein som duger til sykling, grunnet uhellet under aketuren, så jeg fikk ikke trent utholdenhet. Disse beina mine, når skal jeg klare å være skadefri? Hvor lenge siden er det jeg egentlig har vært skadefri i én hel måned i strekk? Jeg finner det faktisk skremmende at jeg skal ha disse beina i (forhåpentligvis) over 50 år til. Fikk likevel en grei og moderat styrkeøkt for overkropp. Resten av kvelden gikk til å være sosial sammen med de herlige menneskene her på skolen før jeg omsider fant rommet, dusjen og dataen. Og nå er det akkurat på tide å finne sengen også.

Ønsk Morgan, klassen min og meg lykke til på turné neste uke!! Åh, som jeg gleder meg.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!