Svømming og utdanningsmesse!

Dagen startet med valgfag svømming. Siden jeg ikke fikk svømt forrige uke på grunn av Sørlandsturneen, var jeg redd for at utholdenheten min hadde nådd bunnen. Likevel; ved å svømme de vanlige intervallene mine (100 meter og 1 minutts pause), var det nok til at jeg klarte å holde svømmingen i gang gjennom HELE økten. Etter hvert som arbeidsperiodene gikk, merket jeg at jeg heller ikke trengte hele 60 sekunders pause, og forkortet meg til 40-50 sekunder. I løpet av denne svømmeøkten klarte jeg faktisk å legge bak meg 1000 meter. Jeg skal gladelig innrømme at det ga meg både en mestringsfølelse og stolthet til tusen!

Så var det tid for utdanningsmesse i Oslo. Jeg har allerede tenkt over hva jeg vil til neste år; jeg har nemlig veldig lyst til å bli stipendiat her på folkehøyskolen! Selv om jeg har fått høre fra mine medelever her på skolen at de syntes jeg passer til det, er det jo ikke sikkert skolen har den samme meningen. Det er derfor lurt å ha en second-plan i båkhånd.

Jeg er egentlig glad i slike utdanningsmesser. Her kan vi komme i nær kontakt med mennesker som går på disse skolene, og få et bedre perspektiv over hvordan det faktisk er å gå der. Under bussturen til Oslo fant jeg meg noen områder jeg ville vite mer om, slik at jeg kom godt forberedt til messa og kunne bruke tiden så hensiktsmessig som mulig. Tidligere har jeg alltid tenkt at læreryrket er tingen for meg. Nå i det siste har jeg blitt mer og mer grepet av vernepleier-yrket. Jeg er jo så glad i å jobbe med og for mennesker, og jeg syns det er herlig å kunne føle seg til nytte for noen.

Marianne og jeg er klare for å innta utdanningsmessa!

Sammen med min gode venninne Marianne endevendte vi hele messa, og vi fikk med oss en stor pose med skolebrosjyrer hver da dagen var over. Jeg følte jeg fikk brukt tiden veldig godt her, og ble litt klokere på flere skoler som virket interessante. Det var en høgskole jeg falt HELT for, men dessverre vil jeg ikke nevne den nå. Jeg kommer nok ikke til å nevne noen av skolene jeg vil søke på enda. I have my reasons.

Forresten! Bernt (læreren jeg nevnte i forrige innlegg) spurte meg i går om han kunne bruke blogginnlegget mitt fra turneen som en nyhet på Haugetuns hjemmeside; andre på skolen hadde visstnok sagt til ham at det var fint. For en herlig tilbakemelding! Jeg sa at han så klart kunne bruke det, og i dag ble nyheten publisert på Haugetun-siden - du kan lese den HER.

- Bella.

Kommentarer

  1. Var bra å komme seg på messe så vi kunne få litt info :) Tenker det er deilig å nesten ha bestemt seg!

    Sv: Haha, ja huff, den brusdiskusjonen :P De solgte burs da jeg begynte, men mulig de slutta med det (noe Joker rett ved sikkert har tjent gode penger på). Var iallefall litt diskusjon rundt det :P

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!